Формуляр за замяна

Преди попълване на формуляра, запазете желания артикул, като се свържете с нас чрез телефонно обаждане или Viber на 0883216669 или по имейл office@armadabg.eu.

Можете да откриете № на поръчка в потвърждението, което сте получили по имейл.

Заявката се генерира онлайн. Не е необходимо да принтирате документа на хартия. 

Политика за замяна​ 

Артикул за замяна се счита този, който вече е бил получен(заплатен) от клиента и се връща за смяна с друг размер,модел,цвят. Ако връщате артикул след опция преглед и тест или избор в момента на доставка, то поръчката се смята за приключена и в този случай можете да направите нова поръчка за друг размер, модел или цвят през сайта без да попълвате формуляр за замяна.

Преди да предприемете каквито и да било действия по връщане за замяна на продукт молим, запознайте с нашата политика за замяна или се свържете с наш сътридник на имейл office@armadabg.eu или на тел: 0883 21 6669

Безплатна замяна за размер​

Можете да замените до един път всеки артикул безплатно, ако желаете по-голям или по-малък размер от същия модел.


Срок за замяна​

Замяна на обувки се извършва до 100 дни след тяхното закупуване. Замяна на чанти и аксесоари се приема до 14 дни след закупуване.

Условия за замяна​

Можете да замените всеки един продукт за друг, без значение от неговата стойност. При необходимост се извършва частично доплащане или възстановяване на сума.
За да замените артикул в указания срок е необходимо той да бъде в пълния си, ненарушен търгoвски вид. Това означава продуктът да не е носен, ползван, надран, скъсан, пран, да няма странични миризми, да няма петна. Артикулът трябва да бъде с оригиналните си етикети и опаковка, ако са били налични такива.
От хигиенна гледна точка пробвайте обувките винаги с чорап и върху чиста повърхност.

Метод на замяна​

За да замените артикул е необходимо да попълните формуляра по-горе. Опаковайте артикула за замяна в подходящ транспортен плик или кутия. Не лепете стикери, етикети, тиксо и др. върху оригиналната опаковка на продукта!

Куриерските разходи по замяна(освен в случаите на замяна за размер) на продукт са за сметка на клиента(подателя). Молим, не поставяйте никакви допълнителни указания по пратката. Имената и телефонният номер на подателя трябва да съвпадат с посочените данни във формуляра за замяна.

След като получите потвърждение за наличност посетете офис на Еконт Експрес и изпратете пакета на следните данни:

Получател: “АРМАДА МОДА” ЕООД
Телефонен номер: 0883216669
Адрес: за получаване от офис на Еконт Експрес Перник Мошино; ул. “Рашо Димитров” №102
Описание: Замяна по поръчка №ХХХХХ
Получаване на новия артикул​

Ще получите новия артикул в рамките на 5 работни дни и след като бъде установено, че сте върнали предходния продукт в пълния му търговски вид. В случай, че се налага частично доплащане или възстановяване на сума, по пратката на новия артикул ще бъде поставен наложен платеж за събиране или сумата ще бъде възстановена по банков път. Пратката ще получите на данните, които сте посочили във формуляра за замяна и в офиса, от където сте изпратили пакета за замяна.

Важно: Пратки изпратени  на различни данни от посочените, пратки с наложен платеж и допълнителни указания и пратки с неясен(несъвпадащ с формуляра) подател няма да бъдат приемани и ще се връщат обратно за сметка на клиетна(подателя). 

ARMADA MODA – онлайн магазин за обувки и чанти