Политика за поверителност

Защитата на личните данни е от голямо значение за Аrmadabg.eu и искаме процесът по обработка на Вашите лични данни да бъде напълно открит и прозрачен за Вас, затова моляим, запознайте се с нашата политика за поверителност. Ние уважаваме неприкосновеността на личния Ви живот, във връзка с това ще предприемем необходимите мерки, за да гарантираме защитата на личните Ви данни!

Кой носи отговорност за личните Ви данни?

Българска компания „ШИ ЕЛ СИ” ЕООД, носи отговорност за тях, съгласно приложимия закон за защита на личните данни.

„ШИ ЕЛ СИ” ЕООД , гр. София , ул. „Христо Белчев“ , 1000, България

Фирмен регистър: „ШИ ЕЛ СИ” ЕООД,

Защо Аrmadabg.eu съхранява Вашите данни?

Аrmadabg.eu ще използва личните ви данни единствено за целите на техническото управление на сайта, за да ви предостави достъп до специална информация или за обща комуникация с вас.

Аrmadabg.eu няма да продава вашите лични данни на трети страни, нито ще ги търгува някъде другаде.

Служителите на Аrmadabg.eu са длъжни да опазват поверителността на вашите данни и да спазват споразумение за разкриване на поверителна информация.

Кой има достъп до Вашите данни?

Вашите данни може да се споделят в рамките на „ШИ ЕЛ СИ” ЕООД.

Ние никога не прехвърляме, продаваме или разменяме Вашите данни за маркетингови цели на трети страни извън „ШИ ЕЛ СИ” ЕООД. Данните, които се препращат на трети страни, се използват само за предоставяне на нашите услуги. Запознайте се с категория “Политика за поверителност на Аrmadabg.eu за поверителност при директен маркетинг за всеки процес по-долу. Какво е правното основание за обработването на Вашите данни?

За всяко конкретно обработване на лични данни, които събираме от Вас, Аrmadabg.eu ще Ви информира дали предоставянето на лични данни се изисква от закона или е необходимо за сключване на договор и дали сте задължени да предоставяте лични данни, както и какви последици са възможни, ако решите да не го направите.

Какви са Вашите права?

Право на достъп:

По всяко време имате право да поискате информация относно личните Ви данни, които съхраняваме. Можете да се свържете с нас чрез контакт формата или на supportoffice@armadabg.eu, или чрез инструментите в профила си, след което Вашите лични данни ще Ви бъдат предоставени чрез електронна поща или да изисквате за лични данни от формата за Изискване за лични данни чрез вашата електронна поща.

Право на преносимост:

Когато Аrmadabg.eu обработва Вашите лични данни по автоматизиран начин въз основа на Вашето съгласие за общи условия или въз основа на споразумение за поръчка, имате право да получите копие от Вашите данни в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат(.csv,.xls,.pdf), това включва само личните данни, които сте ни предоставили. Ако сте потребител можете да изтеглите данните си от личният Профил в раздел Инструменти. Ако нямате профил в Аrmadabg.eu Вашите лични данни ще Ви бъдат предоставени чрез електронна поща чрез формата за Изискване за лични данни чрез вашата електронна поща.

Право на коригиране:

Аrmadabg.eu дава пълно право да поискате коригиране на Вашите лични данни, ако те са неправилни, включително допълване на непълни лични данни.

Ако имате профил в Аrmadabg.eu, можете да редактирате своите лични данни в страницата на профила си в раздел Инструменти.

Ако нямате профил в Аrmadabg.eu Вашите лични данни ще Ви бъдат предоставени чрез електронна поща чрез формата за Изискване за лични данни чрез вашата електронна поща, която може да намерите на този линк Формата за Изискване за лични данни.

Право да бъдеш забравен:

Имате право да изтриете всички лични данни, обработвани от Аrmadabg.eu по всяко време, освен в следните ситуации:

– Имате отворена поръчка в Аrmadabg.eu, която още не е изпратена или е частично изпратена

– В момента сте в процес на комуникация с отдел Обслужване на клиенти по разрешаването на даден въпрос за поръчка(Подмяна,Проблем,Рекламация)

– Ако сте направили покупка, ще запазим Вашите лични данни във връзка с Вашата трансакция според счетоводните правила.

Право да възразите срещу обработването въз основа на легитимен интерес:

Имате право да възразите срещу обработването на Вашите лични данни въз основа на легитимния интерес.

Аrmadabg.eu няма да продължи да обработва личните Ви данни, освен в следните ситуации:

– Имате отворена поръчка, която още не е изпратена или е частично изпратена

– В момента сте в процес на комуникация с отдел Обслужване на клиенти по разрешаването на даден въпрос за поръчка(Подмяна,Проблем,Рекламация)

– Имате неуреден дълг към Аrmadabg.eu за поръчка, независимо от начина на плащане

– Ако сте направили покупка, ще запазим Вашите лични данни във връзка с Вашата трансакция според счетоводните правила.

Право да възразите срещу директния маркетинг:

Имате право да възразите срещу получаването на маркетингови съобщения, включително срещу профилирането и анализа за целите на директния маркетинг, чрез страницата Инструменти в профила си.

Как можете да приложите Вашите права според нашата политика за поверителност

Ние уважаваме неприкосновеността на личния Ви живот във връзка с това ще предприемем необходимите мерки, за да гарантираме защитата на личните Ви данни, поради което имаме служител за обслужване на клиенти, който обработва Вашите заявки във връзка с горепосочените права за личните данни.

Събиране и обработка на лични данни

В електронен магазин “Аrmadabg.eu” потребителите се разделят на регистрирани потребители и нерегистрирани потребители (гости). Съобразно ЗЗЛД, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от “Аrmadabg.eu” да бъде закрит техният потребителски профил или редактирани.

Личните данни са информация, която служи за Вашата идентификация в Аrmadabg.eu, като: име, телефонен номер, електронен или пощенски адрес.

Аrmadabg.eu не събира лични данни от вас, освен ако вие не ги предоставите в специални случаи, например когато направите поръчка към нас за дадени продукти.

С предоставянето на личните си данни при регистрация в онлайн магазина, вие се съгласявате да получавате съобщения по e-mail относно текущи търговски предложения, промоции, новини и организирането на събития и кампании с маркетингова цел.

Използване и съхраняване на личните данни според политика за поверителност

Аrmadabg.eu ще използва личните ви данни единствено за целите на техническото управление на сайта, за да ви предостави достъп до специална информация или за обща комуникация с вас. Аrmadabg.eu няма да продава вашите лични данни на трети страни, нито ще ги търгува някъде другаде.

Служителите на Аrmadabg.eu са длъжни да опазват поверителността на вашите данни и да спазват споразумение за разкриване на поверителна информация.

Свобода на избора

Веднъж регистрирани, Вие имате възможност по всяко време да разглеждате и променяте информацията попълнена при регистрацията, чрез секция Инструменти за лични данни в профила Ви.

Чрез регистрационната форма Аrmadabg.eu събира следния тип информация: 

Имена

Адрес

Имейл

Парола за достъп до сайта

Пощенски код

Телефонен номер

История на поръчки

Информация за поръчките

Право на достъп

По всяко време имате право да поискате информация относно личните Ви данни, които съхраняваме. Можете да се свържете с нас чрез контакт формата или да използвате инструментите в профила си от тук, след което Вашите лични данни ще Ви бъдат предоставени чрез електронна поща или да изисквате за лични данни от формата за Изискване за лични данни чрез вашата електронна поща, която може да намерите на този тук. Формата за Изискване за лични данни. Връзка с длъжностното лице по защита на данните.

Право да бъдеш забравен

Имате право да изтриете всички лични данни, обработвани от  Аrmadabg.eu по всяко време, освен в следните ситуации:

– Имате отворена поръчка, която още не е изпратена или е частично изпратена

– В момента сте в процес на комуникация с отдел Обслужване на клиенти по разрешаването на даден въпрос за поръчка(Подмяна,Проблем,Рекламация)

– Ако сте направили покупка, ще запазим Вашите лични данни във връзка с Вашата трансакция според счетоводните правила.

Ако желаете да бъдете забравен в Armadabg.eu, можете да направите искане за право да бъдеш забравен в страницата тук.

Автоматична информация

Когато осъществявате достъп до Интернет сайта на Аrmadabg.eu, автоматично (не като част от регистрацията) се записват някои общи не лични данни (използван Интернет браузър, брой посещения, средно прекарано време в сайта, разгледани страници) чрез бисквитки. Тази информация се използва, за да преценим и да подобрим съдържанието и функционалността на Аrmadabg.eu  спрямо това дали е привлекателен за вас.

Сигурност

ARMADABG.EU гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни предоставяна от клиентите.

Разкриване е възможно единствено в случаите, когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица упълномощени със закон да изискват и събират информация съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред.

Всички данни преминават през: SSL Certificates.

Какво представлява SSL? Secure Sockets Layer (SSL) е протокол за активиране на криптиране на данни в интернет или интранет и за подпомагане на потребителите на уеб страници да потвърдят собственика на уеб сайта.

Непълнолетни лица

Аrmadabg.eu, съветва всички родители и настойници да обучават децата си на безопасност и отговорност при предоставяне на лични данни в Интернет.

Непълнолетните не трябва да предават лични данни на сайта на електроният магазин без разрешението на своите родители или настойници.

Аrmadabg.eu никога няма да събира лични данни, ако знае, че са на непълнолетни лица, нито ще ги използва по някакъв начин или разкрива на трети страни.

Връзки към други Интернет сайтове

Това изявление за защитата на поверителността се отнася за сайта, интернет магазин на Аrmadabg.eu, която се разработва от екипа на Аrmadabg.eu.

Под-страниците в този сайт могат да съдържат връзки към други доставчици, които не прилагат изявлението за защита на поверителността.

Когато напускате сайта на Аrmadabg.eu моля, потърсете и прочетете изявлението за поверителност на всеки сайт, който събира лична информация.

Уведомление за промени

Всички промени на нашата политика за поверителност за защита на личните данни ще бъдат оповестявани в изявлението за поверителност, на главната страница и на други места като емейл, групи и други канали, каквито сметнем за подходящи.

Ако имате допълнителни въпроси по нашата политика за поверителност не се колебайте да използвате нашата КОНТАКТА ФОРМА