17 Често задавани въпроси

За да улесним вашето пазаруване, изготвихме списък с често задавани въпроси от потребителите при избор и поръчки на продукти от онлайн магазин armadabg.eu

Често задавани въпроси преди поръчка

Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?

Не, не е задължително да се регистрирате. В случай, че решите да го направите, Вие ще пазарувате по-удобно, ще можете да следите статуса на направените поръчки, както и да получавате информация за най-актуалните ни предложения и промоции.

Какви са начините, по които мога да направя поръчка?

Можете да направите поръчка в сайта ни, по телефона, по имейл или във Facebook Messenger.

Каква информация е нужна, за да направя поръчка по телефона или във Facebook Messenger?

За да направите поръчка без регистрация са нужни: име и фамилия, точен адрес за доставка  или офис на Еконт Експрес, телефон за връзка и e-mail. Разбира се, не пропускайте да отбележите размера на продукта, който сте си избрали.

Какви са сроковете за доставка?

Стандартният срок за доставка е един-два работни дни. Поръчки направени и потвърдени по телефона от наша страна до 13:00ч. се изпращат в същия работен ден. Поръчките направени и потвърдени по телефона от наша страна след 13:00ч. се изпращат на следващия работен ден. 

С коя куриерска фирма се осъществява доставката?

Онлайн магазин armadabg.eu използва куриерските услуги на фирма “Еконт Експрес”, като всички клиенти на онлайн магазина ползват минимум 20% отстъпка от стойността на куриерските услуги.

Каква е цената на куриерската услуга?

Цената на доставката зависи от теглото на поръчаните продукти и от дестинацията (адреса), до която трябва да бъдат изпратени. След като попълните адреса си на страницата за финализиране на поръчка, цената на доставка се калкулира автоматично и можете да я видите.

Доставяте ли продукти в чужбина?

За доставки в чужбина се свържете с наш сътрудник по телефон или e-mail, за да уточните възможността за доставка до желаната от вас дестинация.

Как да се ориентираме правилно с размерите?

В описанието на всеки продукт ще откриете конкредни размери в сантиметри за дължината на стелката на съответня номер. За да измерите правилно дължината на вашата стелка е необходимо да вземете размера от средата на петата на стелката до нейната най-изпъкнала точка в горния край. Този размер можете да вземете и  като измерите разстоянието от средата на петата на вашето ходило до средата на най-дългия пръст.

Често задавани въпроси след поръчка

Мога ли да заменя закупен продукт?

При неудовлетворение от закупения продукт можете да го замените или върнете в 30-дневен срок, като единственото условие е покупката да бъде в търговски вид. За повече информация прочетете условията за Връщане и замяна.

За чия сметка са куриерските разходи при рекламация или замяна на закупен продукт?

В случаите, когато онлайн магазин armadabg.eu няма вина за възникнала рекламация, разходите по обратната пратка са за сметка на клиента.

По какъв начин става възстановяването на сумата, заплатена за върнат продукт?

Възстановяването на заплатените суми става чрез поставяне на наложен платеж на върнатата пратка.

Възможно ли е разминаване в цвета на продукта, с този на снимката и в действителност?

Снимките, които презентират продуктите ни са напълно реални и заснети в студйна обстановка от наш фотограф и представят най-точно цветовете им. ARMADABG.EU не носи отговорност за неточното възпроизвеждане на цветовете. Когато това се дъли на индивидуални настройки и технически параметри на компютърните системи, които се използват за достъп до магазина. Допустимо е разминаване в рамките на 1 тон на цвета, дължащо се на различните произведени партиди.

Мога ли да направя промени по поръчката си?

След като сте изпратили Вашата заявка, наш сътрудник ще се свърже с Вас по телефона. Ако вече сте получили такова потвърждение, промени по поръчката не са желателни. Ако все пак корекцията е необходима, то задължително се свържете с нас своевременно, за да проверите дали има възможност за корекжция.

Мога ли да анулирам направена поръчка?

В случай, че по основателни причини трябва да анулирате поръчка, моля, свържете се с наш сътрудник по телефон или e-mail. Моля, не поръчвайте стоки, които не искате да закупите!!!

Има ли конфиденциалност на информацията при регистрация?

Всички данни при регистрация в сайта се обработват съгласно Закона за защита на личните данни. Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни (GDPR).

Как да намеря по-бързо търсения от мен продукт ?

За Ваше улеснение сме създали вътрешна търсачка и филтри. С помощта на които може удобно и лесно да откривате търсения от Вас продукт по предварително зададени критерии (вид, размер или цена). 

Защо да изберем онлайн магазин ARMADABG.EU?

ARMADABG.EU е сайт за модни онлайн покупки. Целта на магазина е да предоставя постоянно обновяван и допълван асортимент от дамски обувни изделия и чанти. Всички те са в крак с модните тенденции. Ние се стараем да задоволяваме всеки вкус и всяко желание, от лесно комбинативни и семпли модели, до най-ексклузивните и екстравагантни тенденции за сезона. И всичко това, разбира се, с перфектно качество на най-добра цена.

Ако не сте открили подходящите отговори в тези често задавани въпроси, свържете се с нашия кол център от тук или във Facebook Messenger