ВАЖНО

  • Продуктът трябва да е в пълен търговски вид .
  • Не поставяйте  наложен платеж на пратката.

  • Ще получите новия продукт до 7 работни дни, след като изпратите пратката си.

 

Вашата заявка е приета успешно! Моля, посетете удобен за Вас офис на ЕКОНТ и изпратете пратката, съгласно общите условия 

 


Данни за връщане

Получател: АРМАДА МОДА ЕООД
Телефонен номер: 0883216669
Адрес: за получаване от офис на Еконт Експрес Перник Мошино; ул. “Рашо Димитров” №102
Описание на пратката: Замяна по поръчка №ХХХХ

Заявката се генерира онлайн. Не е необходимо да принтирате документа на хартия.

Политика за връщане на обувки и аксесоари
Преди да предприемеш каквито и да било действия по връщане на продукт молим, запознай се нашата политика за връщане ИЛИ се свържи с наш сътридник на имейл office@armadabg.eu или на тел: 0883 21 6669

Срок за връщане
Всички обувки могат да бъдат върнати до 100 календарни дни след тяхното закупуване. Всички чанти и аксесоари могат да бъдат върнати до 14 дни след тяхното закупуване.

Условия за връщане
За да върнете артикул в указания срок е необходимо той да бъде в пълния си, ненарушен търгoвски вид (единствно пробван в домашни условия). Това означава продуктът да не е носен навън, ползван за неопределен период от време, надран, скъсан, пран, да няма странични миризми, да няма петна. Артикулът трябва да бъде с оригиналните си етикети и опаковка, ако са били налични такива. От хигиенна гледна точка пробвайте обувките винаги с чорап и върху чиста повърхност.

Метод за връщане
За да върнете артикул е необходимо да попълните формуляра за връщане по-горе. Опаковайте артикула за връщане в подходящ транспортен плик или кутия. Не лепете стикери, етикети, тиксо и др. върху оригиналната опаковка на продукта! Приложете обратно в кутията всички документи за поръчката – фискален бон или разписка издадени от Еконт Експрес при получаване на пратката; фактура, ако сте изискали такава при поръчката.

Куриерските разходи за връщането на продукт са за сметка на клиента(подателя). Молим, не поставяйте никакви допълнителни указания по пратката. Имената и телефонният номер на подателя трябва да съвпадат с посочените данни във формуляра за връщане!

Посетете офис на Еконт Експрес или заявете куриер на адрес и изпратете пакета на следните данни:

Получател: АРМАДА МОДА ЕООД
Упълномощено лице: Служител
Телефонен номер: 0883216669
Адрес: за получаване от офис на Еконт Експрес Перник Мошино; ул. “Рашо Димитров” №102
Описание на пратката: Връщане на поръчка №ХХХХ

Възстановяване на сумата
Връщането на заплатената от Вас сума се извършва до 14 дни след връщането на продукта и след като бъде установено, че сте го върнали в пълния му търговски вид. Сумата ще получите по посочената във формуляра банкова сметка (IBAN).

Обещано!
Ще приемем пратката ти дори 100 дни след закупуване
Ще върнем парите ти бързо по банкова сметка
Няма да задаваме неудобни въпроси
Важно: Пратки изпратени на различни данни от посочените, пратки с наложен платеж и допълнителни указания и пратки с неясен(несъвпадащ с формуляра) подател няма да бъдат приемани и ще се връщат обратно за сметка на клиента(подателя).
ARMADA MODA – онлайн магазин за обувки и чанти