Доставка

***Посочените по долу цени са валидни при всички случаи, освен когато електронният магазин е обявил на видно място, че стойността за доставка е безплатна или на различна стойност от посочените . Или в случаите, когато наш сътрудник Ви е уведомил за стойността изрчно по телефон или имейл преди изпращане на поръчката.

Посочените цени са базови за услугите извършвани от куриерска фирма Еконт Експрес и не включват преференциални отстъпки за клиенти на ArmadaBG. Точната стойност на куриеркста услуга за Вашата пратка можете да получите по телефона, когато наш сътрудник Ви позвъни за потвърждение на вече направената поръчка Моля, имайте предивд, че като наш клиент ползвате от 15% до 25% отстъпка от посочените по-долу цени. 

ЦЕНА ДО ОФИС НА ЕКОНТ ЕКСПРЕС

Основна услуга за пратки до 1кг: 5,05лв.
Основна услуга за пратки до 2кг: 5,56лв
Основна услуга за пратки до 5кг: 6,06лв

Внимание! Цената не включва допълнителни услуги като sms известие(0,18лв) и такса наложен платеж (1,2%)

ЦЕНА ДО ЛИЧЕН/СЛУЖЕБЕН АДРЕС ЗА НАСЕЛЕНИ МЕСТА С ОФИС НА  ЕКОНТ ЕКСПРЕС

Основна услуга за пратки до 1кг: 6,36лв.
Основна услуга за пратки до 2кг: 7,88лв
Основна услуга за пратки до 5кг: 10,00 лв

Внимание! Цената не включва допълнителни услуги като sms известие(0,18лв) и такса наложен платеж (1,2%), такса гориво.

След направа на поръчка и въвеждане на коректни данни за доставка, наш сътрудник ще се свърже с Вас за да Ви информира за точната стойност на куриерската услуга.

ЦЕНА ДО ЛИЧЕН/СЛУЖЕБЕН АДРЕС ЗА НАСЕЛЕНИ МЕСТА БЕЗ ОФИС НА  ЕКОНТ ЕКСПРЕС

Основна услуга за пратки до 1кг: 6,36лв.
Основна услуга за пратки до 2кг: 7,88лв
Основна услуга за пратки до 5кг: 10,00 лв

Внимание! Цената не включва допълнителни услуги като sms известие(0,18лв) и такса наложен платеж (1,2%), такса гориво и пътни условия.

След направа на поръчка и въвеждане на коректни данни за доставка, наш сътрудник ще се свърже с Вас за да Ви информира за точната стойност на куриерската услуга.

СРОК  НА ДОСТАВКА  ДО ОФИС НА ЕКОНТ ЕКСПРЕС

Всички поръчки направени  до 13:00ч. и потвърдени чрез телефонно обаждане от наша страна, се изпращат в същия работен ден и се доставят след 09:00ч. на следващия работен ден.  Поръчки направени или потвърдени след 13:00ч. се изпращат на следващия работен ден. Поръчки направени или потвърдени в петък след 13:00, както и в събота и неделя се доставят във вторник след 09:00ч.

СРОК  НА ДОСТАВКА  ДО ЛИЧЕН/СЛУЖЕБЕН АДРЕС В НАСЕЛЕНИ  МЕСТА С ОФИС НА ЕКОНТ ЕКСПРЕС

Всички поръчки направени  до 13:00ч. и потвърдени чрез телефонно обаждане от наша страна, се изпращат в същия работен ден и се доставят след 09:00ч. на следващия работен ден.  Поръчки направени или потвърдени след 13:00ч. се изпращат на следващия работен ден. Поръчки направени или потвърдени в петък след 13:00, както и в събота и неделя се доставят във вторник след 09:00ч. Доставка в конкретен часови интервал/в,преди,след/ се заплаща допълнително 2,40лв.

СРОК  НА ДОСТАВКА  ДО ЛИЧЕН/СЛУЖЕБЕН АДРЕС В НАСЕЛЕНИ  МЕСТА БЕЗ ОФИС НА ЕКОНТ ЕКСПРЕС

Всички поръчки направени  до 13:00ч. и потвърдени чрез телефонно обаждане от наша страна, се изпращат в същия работен ден и се доставят според графика за разнос на куриерската фирма.  Поръчки направени или потвърдени след 13:00ч. се изпращат на следващия работен ден. Доставка в конкретен часови интервал/в,преди,след/ се заплаща допълнително 2,40лв.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Наложен платеж – плащане на куриер при доставката . Към цената на доставката ще бъдете таксувани и с такса COD (наложен платеж), изискуема от куриерската фирма при плащането на ръка (в брой). Таксата е в размер на 1.2% от общата стойност на поръчката ви. 

Пълната инфирмация за услугите предлагани от куриерска фирма Еконт можете да видите ТУК

Ако имате допълнителни въпроси по отношение на възможностите за доставка, опция избор на продукт, варианти за отложена доставка и др., не се колебайте да се свържете нашите сътрудници чрез нашата КОНТАКТНА ФОРМА или по телефона.
Работно време: Пон-Пт 09:00 – 18:00ч.