ПРЕДЯВЯВАНЕ НА РЕКЛАМАЦИЯ

 

Заявката се генерира онлайн. Не е необходимо да принтирате документа на хартия. 

ТЪРГОВСКА ГАРАНЦИЯ И РЕКЛАМАЦИИ

Уважаеми клиенти, всички закупени от вас стоки имат търговска гаранция за качество. В случай на транспортен или производствен дефект. Молим, запознайте се с нашата Политика за търговска гаранция и рекламации и не се колебайте да се свържете с нас на имейл: [email protected] или тел: 0883 21 6669

Търговска гаранция за обувки

Гаранционният срок на закупените стоки е 30 дни от датата на получаване на пратката. Търговската гаранция важи на територията на Република България. Потребителят има право да предяви рекламация на всяка закупена стока, като поиска извършване на безплатен ремонт на стоката. Рекламацията се урежда от производителя чрез продавача съгласно чл. 112-115 и чл. 119 от ЗЗП. В случай, че дефектът не може да бъде отстранен, стоката се заменя с нова. Потребителят има право да предяви рекламация независимо от предоставената търговска гаранция. Рекламацията при трянспортни дефекти се предявява до 3 дни след получаване на стоката! При възникнал отстраним дефект включително разлепване, обувките се отремонтират от производителя в срок до 30 дни. Времето за ремонт се изключва от гаранцията.

Дефекти даващи основание за рекламация:
1. Сцепване на кожата
2. Разцепено ходило
3. Пречупване на ходилото
4. Разкъсан шев на лицето
5. Повредени ципове
6. Счупване на кленката или металната пластина в камерната част на обувката.

Не перете обувките в пералня и не съхранявайте на слънчева светлина. При дефект в следствие неправилна експлоатация производителя не приема рекламация.

Търговска гаранция за чанти и аксесоари

Гаранционният срок на закупените стоки е 30 дни от датата на получаване на пратката. Всички потребителски права според законодателството на Република България са гарантирани при покупка на стоки от ARMADABG.EU. Гаранцията дава възможност продуктът да бъде заменен с подобен в зависимост от наличността или да бъде възстановена стойността му в определения в  „Поликтика за връщане“ срок. Последният започва да тече от деня на подаденото оплакване и при предоставяне на дефектната стока.

Дефекти даващи основание за рекламация:
1. Повредени ципове
2. Липсващи или счупени елементи по закопчаването
3. Спукване на кожата от лицевата страна
4. Скъсана дръжка

При дефект в следствие неправилна експлоатация производителя не приема рекламация.

Предявяване на рекламация

За да се възползвате от гаранцията на закупените артикули при констатиран или възникнал дефект е необходимо да попълните формуляр за рекламация. В рамките на 3 работни дни ще получите по електронен път акт за рекламация с входящ номер.

След като получите входящ номер по рекламацията (ако няма други инструкции) опаковайте артикула за връщане в подходящ транспортен плик или кутия, посетете офис на Еконт Експрес или заявете куриер на адрес и изпратете пакета на следните данни:  

Получател: АРМАДА МОДА ЕООД
Телефонен номер: 0883216669
Адрес: за получаване от офис на Еконт Експрес Перник Мошино; ул. „Рашо Димитров“ №102
Описание: Рекламация вх.№ XXXXX (посочете вашия входящ номер)

Не лепете стикери, етикети, тиксо и др. върху оригиналната опаковка на продукта! 

Куриерските разходи по изпращането на продукт са за сметка на клиента(подателя). В случай, че рекламацията бъде счетена за основателна, заплатените куриерски разходи ще Ви бъдат въстановени. Молим, не поставяйте никакви допълнителни указания по пратката. Имената и телефонният номер на подателя трябва да съвпадат с посочените данни във формуляра за рекламация.

Извършване на поправка, замяна или възстановяване на сума

Извършването на поправка/ремонт, замяна или възстановяването на сума и куриерски разходи по рекламация  се извършва в рамките на 15 работни дни и след като бъде установено, че предявената рекламация е основателна.  В случай на неоснователна рекламация продктът ще бъде върнат обратно към Вас и за Ваша сметка.

Важно: Пратки изпратени  на различни данни от посочените, пратки с наложен платеж и допълнителни указания и пратки с неясен(несъвпадащ с формуляра) подател няма да бъдат приемани и ще се връщат обратно за сметка на клиетна(подателя).

ARMADA MODA – онлайн магазин за обувки и чанти