Какво е афилиейт?

Афилиейт или партньорска програма е чудесен начин да си генерираш допълнителни доходи. Чрез афилиейт програмите можеш да предлагаш под една или друга форма продуктите на партньора си (в случая armadabg.eu) в твоя уебсайт, блог, профил в социалните мрежи, като получаваш процент комисион от всяка реализирана продажба. При този тип сътрудничество не е необходимо да правиш финансови инвестиции или да се ангажираш с обслужване на клиенти и изпълнение на поръчки. Важно е да знаеш, че веднъж генерирано съдържание, може да ти носи приходи с години напред!

За кого е подходяща програмата?

Партньорската програма на ARMADA е подходяща за всички мъже и жени, без значение от тяхната възраст, образование, интереси, местоположение или свободно време с което разполагат. Ако представляваш фирма, също може да се включиш. Необходимо е единствено да създаваш съдържание онлайн. 

Включи се, ако ти си: 

 • Влогър или блогър 
 • Инфлуенсър 
 • Собственик на уебсайт/блог 
 • Създател на съдържание онлайн 
Запиши се

Как работи програмата?

 1. Попълни формата за заявка за афилиейт партньор или се свържи с нас на [email protected] 
 2. След одобрение на заявката ти, ще ти предоставим индивидуален промо код, който можеш да разпространиш чрез статии в блога или форума си, снимки в социалните мрежи, в описание на твоите видеа или др. и да препращаш трафик към сайта ни.
 3. Трупаш комисион за всяка реализирана продажба с твоя промо код. Последователите, читателите или зрителите ти спестяват, а ти печелиш. 
 4. Получаваш пълна месечна справка за всички реализирани поръчки чрез промо кода ти, както и натрупания комисион от тях. 
 5. До 10-то число на следващия месец ще получиш цялата сумата директно по банковата си сметка без изискване за минимална стойност и без никакви удръжки за такси.

Какво Получаваш от нас?

 • Пълна прозрачност и възможност за справка по натрупания комисион по всяко време.
 • Коректно и навременно изплащане на всички суми. 
 • Богат и честно обновяващ се асортимент от продукти, които можеш да представяш на аудиторията си, като по този начин развиваш собствената си платформа/профил.
 • Професионална консултация и помощ при създаване на съдържанието.
 • Дълготрайни партньорски взаимоотношения с възможност за развитие.
 • Възможност да се откажеш по всяко време без неустойки.

Заявка за афилиейт партньор

Подаването на заявка за партньорство автоматично се смята за съгласие с ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ НА ПРОГРАМАТА. Процента на комисиона се уточнява единствено с одобрените партньори. След предоставяне, промокодовете нямат краен срок на валидност. В случай, че имате запитване относно друга форма на сътрудничество, като дропшипинг, представителство или покупки на едро, свържете се с нас на [email protected].