Формуляр за връщане

Връщане на обувки се приема до 100 дни след покупка. Връщане на чанти и аксесоари се приема до 14 дни след покупка! 

Заявката се генерира онлайн. Не е необходимо да принтирате документа на хартия. 

Политика за връщане на обувки и аксесоари

Преди да предприемеш каквито и да било действия по връщане на продукт молим, запознай се нашата политика за връщане или се свържи с наш сътридник на имейл office@armadabg.eu или на тел: 0883 21 6669

Срок за връщане

Всички обувки могат да бъдат върнати до 100 календарни дни след тяхното закупуване. Всички чанти и аксесоари могат да бъдат върнати до 14 дни след тяхното закупуване.

Условия за връщане

За да върнете артикул в указания срок е необходимо той да бъде в пълния си, ненарушен търгoвски вид. Това означава продуктът да не е носен, ползван, надран, скъсан, пран, гладен, да няма странични миризми(парфюм, дезодорант), да няма петна(грим, лосион, прах). Артикулът трябва да бъде с оригиналните си етикети и опаковка, ако са били налични такива.
От хигиенна гледна точка пробвайте обувките винаги с чорап и върху чиста повърхност. В случай на зацапване на подметките на обувките при проба молим, почистете добре преди да върнете чифта.

Метод за връщане

За да върнете артикул е необходимо да попълните формуляра за връщане по-горе. Опаковайте артикула за връщане в подходящ транспортен плик или кутия. Не лепете стикери, етикети, тиксо и др. върху оригиналната опаковка на продукта!

Куриерските разходи за връщането на продукт са за сметка на клиента(подателя). Молим, не поставяйте никакви допълнителни указания по пратката. Имената и телефонният номер на подателя трябва да съвпадат с посочените данни във формуляра за връщане.

Посетете офис на Еконт Експрес или заявете куриер на адрес и изпратете пакета на следните данни:

Получател: “Антоан 2017” ЕООД
Упълномощено лице: Служител
Телефонен номер: 0894715147
Адрес: за получаване от офис на Еконт Експрес Перник Мошино; ул. “Рашо Димитров” №102

 

Възстановяване на сумата

Връщането на заплатената от Вас сума се извършва в рамките на 5 работни дни и след като бъде установено, че сте върнали продукта в пълния му търговски вид. Сумата ще получите като пощенски паричен превод чрез Еконт Експрес на данните, които сте посочили във формуляра за връщане.  Сумата можете да получите от всеки един удобен за Вас офис на Еконт Екпсрес.

Обещано!

  • Ще приемем пратката ти дори 100 дни след закупуване
  • Няма да изискваме банкова сметка
  • Няма да изискваме докумнти различни от формуляр за връщане
  • Няма да задаваме неудобни въпроси
  • Няма да забавим парите ти повече от упоменатия срок

Важно: Пратки изпратени  на различни данни от посочените, пратки с наложен платеж и допълнителни указания и пратки с неясен(несъвпадащ с формуляра) подател няма да бъдат приемани и ще се връщат обратно за сметка на клиетна(подателя). 

ARMADA MODA – онлайн магазин за обувки и чанти