Формуляр за връщане

Връщане на обувки се приема до 100 дни след покупка. Връщане на чанти и аксесоари се приема до 14 дни след покупка! 

Можете да откриете № на поръчка в потвърждението, което сте получили по имейл.
Посочените имена трябва задължително да съвпадат с тези, на които е била направена поръчката!
Например: артикулен № хххх, име или описание на продукта.
С цел подобряване качеството на продуктите и обслужването, моля, споделете с нас.

Заявката се генерира онлайн. Не е необходимо да принтирате документа на хартия. 

Политика за връщане на обувки и аксесоари

Преди да предприемеш каквито и да било действия по връщане на продукт молим, запознай се нашата политика за връщане ИЛИ се свържи с наш сътридник на имейл office@armadabg.eu или на тел: 0883 21 6669

Срок за връщане

Всички обувки могат да бъдат върнати до 100 календарни дни след тяхното закупуване. Всички чанти и аксесоари могат да бъдат върнати до 14 дни след тяхното закупуване.

Условия за връщане

За да върнете артикул в указания срок е необходимо той да бъде в пълния си, ненарушен търгoвски вид (единствно пробван в домашни условия). Това означава продуктът да не е носен навън, ползван за неопределен период от време, надран, скъсан, пран, да няма странични миризми, да няма петна. Артикулът трябва да бъде с оригиналните си етикети и опаковка, ако са били налични такива. От хигиенна гледна точка пробвайте обувките винаги с чорап и върху чиста повърхност. 

Метод за връщане

За да върнете артикул е необходимо да попълните формуляра за връщане по-горе. Опаковайте артикула за връщане в подходящ транспортен плик или кутия. Не лепете стикери, етикети, тиксо и др. върху оригиналната опаковка на продукта! Приложете обратно в кутията всички документи за поръчката – фискален бон или разписка издадени от Еконт Експрес при получаване на пратката; фактура, ако сте изискали такава при поръчката. 

Куриерските разходи за връщането на продукт са за сметка на клиента(подателя). Молим, не поставяйте никакви допълнителни указания по пратката. Имената и телефонният номер на подателя трябва да съвпадат с посочените данни във формуляра за връщане!

Посетете офис на Еконт Експрес или заявете куриер на адрес и изпратете пакета на следните данни:

Получател: АРМАДА МОДА ЕООД
Упълномощено лице: Служител
Телефонен номер: 0883216669
Адрес: за получаване от офис на Еконт Експрес Перник Мошино; ул. “Рашо Димитров” №102
Описание на пратката: Връщане на поръчка №ХХХХ

Възстановяване на сумата

Връщането на заплатената от Вас сума се извършва до 14 дни след връщането на продукта и след като бъде установено, че сте го върнали в пълния му търговски вид. Сумата ще получите по посочената във формуляра банкова сметка (IBAN).

Обещано!

  • Ще приемем пратката ти дори 100 дни след закупуване
  • Ще върнем парите ти бързо по банкова сметка
  • Няма да задаваме неудобни въпроси

Важно: Пратки изпратени  на различни данни от посочените, пратки с наложен платеж и допълнителни указания и пратки с неясен(несъвпадащ с формуляра) подател няма да бъдат приемани и ще се връщат обратно за сметка на клиента(подателя). 

ARMADA MODA – онлайн магазин за обувки и чанти