АКО ЖЕЛАЕШ ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ МОЛЯ, ИЗБЕРИ ЕДНА ОТ ДВЕТЕ ОПЦИИ

Ако желаеш замяна за друг размер, цвят или модел, избери бутон „Замяна“. Ако искаш да върнеш артикул и да получиш заплатената сума обратно, то избери бутон „Връщане“. Моля, запознай се условията преди да попълниш и изпратиш необходимата информация.

Формуляр за замяна

Ако е необходимо съдействие за попълване на формуляра, свържи се с нас чрез телефонно обаждане или Viber на 0883216669 или по имейл [email protected].

Можете да откриете № на поръчка в потвърждението, което сте получили по имейл.
Моля, въведете името с което е направена поръчката.

Моля, въведете артикулен номер и размер.

Можете да го намерите на кутията, в страницата на продукта в сайта или имейла, който сте получили за потвърждение на поръчката.
Моля въведете продукта, който желаете да получите.

Заявката се генерира онлайн. Не е необходимо да принтираш документа на хартия. 

Политика за замяна​ 

Артикул за замяна се счита този, който вече е бил получен(заплатен) от клиента и се връща за смяна с друг размер,модел,цвят. Ако връщате артикул след опция преглед и тест или избор в момента на доставка, то поръчката се смята за приключена и в този случай можете да направите нова поръчка за друг размер, модел или цвят през сайта без да попълвате формуляр за замяна.

Преди да предприемете каквито и да било действия по връщане за замяна на продукт молим, запознайте с нашата политика за замяна или се свържете с наш сътридник на имейл [email protected] или на тел: 0883 21 6669

Безплатна замяна за размер​

Можете да замените до един път всеки артикул безплатно, ако желаете по-голям или по-малък размер от същия модел.

Срок за замяна​

Замяна на обувки се извършва до 100 дни след тяхното закупуване. Замяна на чанти и аксесоари се приема до 14 дни след закупуване.

Условия за замяна​

Можете да замените всеки един продукт за друг, без значение от неговата стойност. При необходимост се извършва частично доплащане или възстановяване на сума.
За да замените артикул в указания срок е необходимо той да бъде в пълния си, ненарушен търгoвски вид. Това означава продуктът да не е носен, ползван, надран, скъсан, пран, да няма странични миризми, да няма петна. Артикулът трябва да бъде с оригиналните си етикети и опаковка, ако са били налични такива.
От хигиенна гледна точка пробвайте обувките винаги с чорап и върху чиста повърхност.

Метод на замяна​

За да замените артикул е необходимо да попълните формуляра по-горе. Опаковайте артикула за замяна в подходящ транспортен плик или кутия. Не лепете стикери, етикети, тиксо и др. върху оригиналната опаковка на продукта!

Куриерските разходи по замяна(освен в случаите на замяна за размер) на продукт са за сметка на клиента(подателя). Молим, не поставяйте никакви допълнителни указания по пратката. Имената и телефонният номер на подателя трябва да съвпадат с посочените данни във формуляра за замяна.

След като получите потвърждение за наличност посетете офис на Еконт Експрес и изпратете пакета на следните данни:

 

 

Получател: „АРМАДА МОДА“ ЕООД
Телефонен номер: 0883216669
Адрес: за получаване от офис на Еконт Експрес Перник Даскалово; ул. „Владайско въстание“ 1
Описание: Замяна по поръчка №ХХХХХ

 

Получаване на новия артикул​

Ще получите новия артикул в рамките на 5 работни дни и след като бъде установено, че сте върнали предходния продукт в пълния му търговски вид. В случай, че се налага частично доплащане или възстановяване на сума, по пратката на новия артикул ще бъде поставен наложен платеж за събиране или сумата ще бъде възстановена по банков път. Пратката ще получите на данните, които сте посочили във формуляра за замяна и в офиса, от където сте изпратили пакета за замяна.

Важно: Пратки изпратени  на различни данни от посочените, пратки с наложен платеж и допълнителни указания и пратки с неясен(несъвпадащ с формуляра) подател няма да бъдат приемани и ще се връщат обратно за сметка на клиетна(подателя). 

ARMADA MODA – онлайн магазин за обувки и чанти

Формуляр за връщане

Връщане на обувки се приема до 100 дни след покупка. Връщане на чанти и аксесоари се приема до 14 дни след покупка! 

Можете да откриете № на поръчка в потвърждението, което сте получили по имейл, той обикновено се състои от 6 или 7 символа.
Моля, въведете артикулен номер и размер.

Можете да го намерите на кутията, в страницата на продукта в сайта или имейла, който сте получили за потвърждение на поръчката.
С цел подобряване качеството на продуктите и обслужването, моля, споделете с нас.
Банкова сметка за възстановяване на сумата

ВНИМАНИЕ! Не носим отговорност за сбъркан IBAN
SWIFT/BIC - Име на банката
Имена на притежателя на сметката

Заявката се генерира онлайн. Не е необходимо да принтирате документа на хартия. 

Политика за връщане на обувки и аксесоари

Преди да предприемеш каквито и да било действия по връщане на продукт молим, запознай се нашата политика за връщане ИЛИ се свържи с наш сътридник на имейл [email protected] или на тел: 0883 21 6669

Срок за връщане

Всички обувки могат да бъдат върнати до 100 календарни дни след тяхното закупуване. Всички чанти и аксесоари могат да бъдат върнати до 14 дни след тяхното закупуване.

Условия за връщане

За да върнете артикул в указания срок е необходимо той да бъде в пълния си, ненарушен търгoвски вид (единствно пробван в домашни условия). Това означава продуктът да не е носен навън, ползван за неопределен период от време, надран, скъсан, пран, да няма странични миризми, да няма петна. Артикулът трябва да бъде с оригиналните си етикети и опаковка, ако са били налични такива. От хигиенна гледна точка пробвайте обувките винаги с чорап и върху чиста повърхност. 

Метод за връщане

За да върнете артикул е необходимо да попълните формуляра за връщане по-горе. Опаковайте артикула за връщане в подходящ транспортен плик или кутия. Не лепете стикери, етикети, тиксо и др. върху оригиналната опаковка на продукта! Приложете обратно в кутията всички документи за поръчката – фискален бон или разписка издадени от Еконт Експрес при получаване на пратката; фактура, ако сте изискали такава при поръчката. 

Куриерските разходи за връщането на продукт са за сметка на клиента(подателя). Молим, не поставяйте никакви допълнителни указания по пратката. Имената и телефонният номер на подателя трябва да съвпадат с посочените данни във формуляра за връщане!

Посетете офис на Еконт Експрес или заявете куриер на адрес и изпратете пакета на следните данни:

 

 

Получател: АРМАДА МОДА ЕООД
Упълномощено лице: Служител
Телефонен номер: 0883216669
Адрес: за получаване от офис на Еконт Експрес Перник Даскалово; ул. „Владайско въстание“ 1
Описание на пратката: Връщане на поръчка №ХХХХ

 

Възстановяване на сумата

Връщането на заплатената от Вас сума се извършва до 14 дни след връщането на продукта и след като бъде установено, че сте го върнали в пълния му търговски вид. Сумата ще получите по посочената във формуляра банкова сметка (IBAN).

Обещано!

  • Ще приемем пратката ти дори 100 дни след закупуване
  • Ще върнем парите ти бързо по банкова сметка
  • Няма да задаваме неудобни въпроси

Важно: Пратки изпратени  на различни данни от посочените, пратки с наложен платеж и допълнителни указания и пратки с неясен(несъвпадащ с формуляра) подател няма да бъдат приемани и ще се връщат обратно за сметка на клиента(подателя). 

ARMADA MODA – онлайн магазин за обувки и чанти