ARMADA Moda – дамски обувки и аксесоари​

ПОВЕЧЕ ЗА НАС​
Обувките са част от живота на жените и тяхна най-голяма страст. Колко специален може да бъде един чифт обувки научихме от Пепеляшка. Но колко удовлетворяващо е да притежаваш цяла колекция от десетки или стотици чифтове ни научиха модните икони от Мерилин Монро до Кари Брадшоу. Затова от 2016г. селектираме най-добрите и желани модни тенденции от световния моден подиум и изграждаме сигурен и устойчив бранд за качествени, модерни и достъпни дамски обувки. И защото знаем, че цялостото изграждане на визия и стил е от изключителна важност за теб, през 2021г. разширихме нашия асортимент с дамски чанти и портмонета от естествена кожа.

МИСИЯТА

ARMADA Moda - онлайн магазин за дамски обувки и аксесоари

В ARMADA вярваме, че всяка жена заслужава не само красиви, но практични и удобни обувки, дрехи и аксесоари. Затова нашият екип ежедневно проучва световните модни тенденции и предпочитанията на българските жени. Нашата отдаденост в сферата ни позволява да предоставим на пазара продукт, който е колаборация между ежедневното и  екстравагантното.  В нашите колекции залагаме основно на детайлите, които правят обувките и аксесоарите отличими и създават усещане за идентичност в стила, без да следват сляпо тенденциите. Така постигаме успех в нашата мисия, да те обуем в комфорт, без той да бъде за сметка на дизайна. Като по този начин колекцията на ARMADA не отстъпва на световните брандове, но също запазва и подчертава твоята същност и лични предпочитания.

Какво ще откриеш в света на ARMADA?

Заложили сме на внимателно подбрана колекция от спортни и ежедневни сандали и чехли, сандали на ток и платформа, елеганти обувки с ток, стилето, ежедневни обувки, спортни обувки на платформа, кецове и маратонки, ежедневни боти и ботуши, боти и ботуши на ток и платформа. Характерни за нас са натуралните гами от цветове и сложните дизайни на обувките. Залагаме на материали  като еко кожа и  еко велур. За тези, които предпочитат естествените материали, също сме подготвили секция от качествени дамски обувки от естествена кожа. Колекциите ни от дамски чанти включват както, ежедневни и елегантни модели, така и раници и клъчове. Довери се на нашия професионализъм, опит и коректност, за да се погрижим за твоето самочувствие!

НАШАТА РАБОТА В ЦИФРИ

 

Над 17 500 часа нашите консултанти са били онлайн в очакване на твоите въпроси ​

Изпълнихме над 41 200 онлайн поръчки, а всеки трети клиент купува отново ​

Над 100 000 достигнаха нашите последователи в социалните мрежи ​

Само за 5 години през склада ни преминаха над 6 500 различни модела обувки, а голяма част от тях се отличиха като тотални бестселъри, което само доказва опита и вниманието с което екипът ни подбира всеки един от предлаганите в сайта артикули. Ежеседмично над 112 000 хилияди души посещават и разглеждат нашия сайт в търсене на нови модни изкушения. На дневна база екипът ни консултира между 700 и 1 200 души чрез лични съобщения в социалните мрежи, по телефон и имейл. ​

Историята

Създадохме ARMADA през 2016г. водени от страстта си към различните и модерни обувките и желанието да създадем онлайн магазин, който не просто да продава чифт след чифт, а да се грижи за потребностите на своите клиенти. Обединихме крехките си по онова време познания в сферата на онлайн търговията с целия моден усет, който имахме, за да предложим на българската жена интересни и различни, но подходящи за ежедневието и обувки с които да изпъкне. Началото бе изключително трудно за нас. Започнахме едва с пет или шест модела спортни обувки и ползвахме стар гараж за склад. Разкъсвахме се между ежедневните си ангажименти и работа и мечтата за създаването на стабилен и сигурен за клиентите онлайн магазин. Упоритият труд и вярата в начинанието започнаха да дават резултати и получавахме все повече снимки и похвали от клиенти. Така импровизираният ни склад се разрасна от 10кв.м. на 60кв.м., а скоро след това до 240кв.м.

Без име

Ценим те

Започнахме от 0, а днес имаме над 100 000 последователи в социалните мрежи и над 27 000 постоянни клиенти в цялата страна. Превърнахме мечтата си в бизнес, но никога няма да забравим, че най-важната единица не е нито първият чифт, нито първият изкаран лев, а клиентът, като основа на това, за което работим всеки ден. Наложихме ARMADA като еталон за онлайн магазин с разнобразни модни предложения и висок стандарт за бързина и коректно отношение.