Повече за нас

“Обувките са част от живота на жените и тяхна най-голяма страст. Колко специален може да бъде един чифт обувки научихме от Пепеляшка. Но колко удовлетворяващо е да притежаваш цяла колекция от десетки или стотици чифтове ни научиха модните икони от Мерилин Монро до Кари Брадшоу.”

Нашата мисия

В ARMADA вярваме, че всяка жена заслужава не само красиви, но практични и удобни обувки. Затова нашият екип ежедневно проучва световните модни тенденции и предпочитанията на българските жени. Нашата отдаденост в сферата ни позволява да предоставим на пазара продукт, който е колаборация между ежедневни, практични и удобни обувки и екстравагантен, модерен и шикозен стил. Така постигаме успех в нашата мисия, да те обуем в комфорт и дизайн, който не отстъпва на световните брандове. 

Какво ще откриеш в света на ARMADA

Заложили сме на голямо разнообразие от спортни и ежедневни сандали и чехли, сандали на ток и платформа, елеганти обувки с ток, стилето, ежедневни обувки, спортни обувки на платформа, кецове и маратонки, ежедневни боти и ботуши, боти
и ботуши на ток и платформа. Характерни за нас за широките гами от цветове и сложните дизайни на обувките. Залагаме на различни материали като еко кожа, еко велур, лак, текстил, прозрачни елементи, силикон. За тези, които предпочитат естетсвена кожа също сме подготвили малка секция с добре побрани модели. 
Довери се на нашия професионализъм, опит и коректност, за да се погрижим за твоето самочувствие!

Нашата работа в цифри

1 +

Над 17 000 часа консултантите ни са били онлайн в очакване на твоите въпроси

1 +

 Имаме над 41 000 изпълнени поръчки, а всеки трети клиент поръчва отново

1 +

Над 100 000 достигнаха нашите последователи в социалните мрежи 

Само за 4 години през склада ни преминаха над 5 000 различни модела обувки, а голяма част от тях се отличиха като тотални бестселъри, което само доказва опита и вниманието с което екипът ни подбира всеки един от предлаганите в сайта артикули. Ежеседмично над 112 000 хилияди души посещават и разглеждат нашия сайт в търсене на нови модни изкушения. На дневна база екипът ни консултира между 700 и 1 200 души чрез лични съобщения в социалните мрежи, по телефон и имейл. 

Историята

Създадохме Армада през 2016г. водени от страстта си към различните и модерни обувките и желанието да създадем онлайн магазин, който не просто да продава чифт след чифт, а да се грижи за потребностите на своите клиенти. Обединихме крехките си по онова време познания в сферата на онлайн търговията с целия моден усет, който имахме, за да предложим на българската жена интересни и различни, но подходящи за ежедневието и обувки с които да изпъкне.

Началото бе изключително трудно за нас. Започнахме едва с пет или шест модела спортни обувки и ползвахме стар гараж за склад. Разкъсвахме се между ежедневните си ангажименти и работа и мечтата за създаването на стабилен и сигурен за клиентите онлайн магазин. Упоритият труд и вярата в начинанието започнаха да дават резултати и получавахме все повече снимки и похвали от клиенти. Така импровизираният ни склад се разрасна от 10кв.м. на 60кв.м., а скоро след това до 240кв.м.

Ценим те

Започнахме от 0, а днес имаме над 100 000 последователи в социалните мрежи и над 27 000 постоянни клиенти в цялата страна. Превърнахме мечтата си в бизнес, но никога няма да забравим, че най-важната единица не е нито първият чифт, нито първият изкаран лев, а клиентът, като основа на това, за което работим всеки ден. Превърнахме Армада в еталон за онлайн магазин с разнобразни модни предложения и висок стандарт за бързина и коректно отношение.