Намаление - топ 6 съвета за пазаруване

Намаление – топ 6 съвета за пазаруване

Искаш ли да пазаруваш по време на намаленията като истински професионалист? Изкушаваш ли се да разбереш как да хванеш най-добрите разпродажби без да рискуваш да изпуснеш някоя модна находка докато чакаш най-добрата оферта?


Днес ние от ArmadaBG ще ти дадем няколко безотказни съвета за това как да спестиш много време и пари и лесно да се сдобиеш с невероятни модни находки за малко пари.

Нашите топ съвети за пазаруване по време на намаления ще ти дадат предимство пред тълпите в шопинг центровете и майсторите на онлайн пазаруването.

Ключът е в подготовката

намаления

Добре е предварително да решиш какво и от къде искаш да си купиш, така по-лесно ще провериш дали офертите са добри или не. За да си сигурна, че ще грабнеш наистина добро намаление е добре да знаеш, кога започва то. Абонирай се за бюлетина на любимите си сайтове и ги последвай във Фейсбук и Инстаграм.

Можеш да бъдеш сигурна, че търговците винаги обявяват началото на промоционалните си кампании в тези канали. Така ще бъдеш в течение със събитията и не рискуваш да разбереш за намаленията в любимия си магазин, чак когато всичко е разграбено.

Ние от ArmadaBG те съветваме да не пропускаш да се абонираш за нашия бюлетин, както и да ни последваш в социалните мрежи Facebook и Instagram, за да научаваш първа за най-добрите оферти за намалени дамски обувки.

Зареди кошницата си

Намаление - топ 6 съвета за пазаруване

Ако вече знаеш кога се очаква старта на някоя голям разпродажба, то можеш да добавиш желаните артикули в кошницата си преди началото на намаленията и да попълниш всичките си данни за доставка. Така ще бъдеш сигурна, че само за няколко секунди ще можеш да завършиш поръчката си без да рисуваш някой да те изпревари. В големите летни намаления, например, често артикулите са с ограничено количество и се разграбват бързо.

Виж дамски сандали лято 2020 от armadabg.eu и набележи модел за големите намаления този август.

Убеди се, че продуктът си заслужава

Намаление - топ 6 съвета за пазаруване

Използвай дните преди старта на намаленията, за да се информираш за желаните от теб артикули. Разгледай подробно снимките и описанията на продуктите или се свържи с консултантите на съответния магазин, за да попиташ всичко, което те интересува. В натоварените дни на разпродажба е твърде възможно сътрудниците на онлайн магазините да не могат да ти обърнат необходимото внимание и чакайки техния отговор, да изпуснеш и последната налична бройка на така желания артикул.


Консултантите на armadabg.eu ще са щастливи да ти съдействат, ако имаш въпроси. Можеш да използваш нашата контактна форма, да ни позвъниш по телефона или да се свържеш с нас във Facebook и Instagram

Намалението не е в точния за теб момент?

Намаление - топ 6 съвета за пазаруване


Искаш да направиш покупка, но си извън града или нямаш финансова възможност в конкретния момент? Провери какви са политиките на магазина от който ще пазаруваш. Проучи дали има възможност за отложена доставка или възможността друг да получи пратката ти от твое име. Добра идея е и да се запознаеш с възможностите за връщане и замяна, както и срока.


Например ние от ARMADA даваме възможност за връщане или замяна на всеки артикул до 30 дни след получаване на продукта, както и възможност за отложено изпращане до 72 часа.

Започни пазаруването навреме

Намаление - топ 6 съвета за пазаруване


Ако за офлайн магазините е необходимо да се съобразяваш с работното им време и да се редиш на дълги опашки, за да си сред първите посетители, то онлайн нещата са доста по-лесни. Можеш да пазаруваш денонощно и удобно от собствения си дом или офис. Ще ти разкрием една малка тайна, която ще ти бъде доста полезна при следващите намаления. Онлайн магазините обикновено стартират своите разпродажби в полунощ, така че, ако не знаеш с точност кога ще има намаление в любимия ти онлайн бутик, хвърляй по едно око на социалните мрежи преди лягане.


Интересувай се от цената, а не от отстъпката.

Намаление - топ 6 съвета за пазаруване


Според наши проучвания повече от 30% от търговците използват недобронамерени практики, като изкуствено увеличават цените в дните преди намалението, за да предложат 50% или 80% отстъпка, която в действителност е откровена лъжа. Съветваме те зорко да следиш цените и да сравняваш в различните магазини. Понякога 20% отстъпка може да се окаже доста по-изгодна сделка от 80% намаление!

ARMADABG.EU гарантира за реални намаления на своите артикули. В раздел „НАМАЛЕНИЯ“ можеш да видиш всички намалени дамски обувки.