Топ 3 изненадващи визии на Оскарите 2020г

Топ 3 изненадващи визии на Оскарите 2020г

Оскарите са може би най-дългоочакваното и пищно събитие за киноиндустрията.Тази година номинираните и гостите на 92-рите награди на Академията отново показаха лъскавите си тоалети на известния червен килим. Ние от  Армада сме подбрали най-интересните визии на звездите от тазгодишните награди. Разбира се, ще обърнем специално внимание на техните обувки. 

Спайк Лий

Със своя дизайнерски костюм Спайк Лий отдаде почит на баскетболната легенда Коби Брайънт, който загина при катастрофа с хеликоптер миналия месец.

Лий излезе в театъра „Долби“ в Лос Анджелис, облечен в лилав смокинг със златен ревер, цветовете на Лос Анджелис Лейкърс, отборът в който Брайънт игра през цялата си кариера. Режисьорът беше избрал оранжеви кецове Nike Kobe 9 Elite Strategy.

Топ 3 изненадващи визии на Оскарите 2020г

Кейтлин Девър


Звездата от „Booksmart”, 23-годишната Кейтлин Девър се появи на червения килим с рокля на Louis Vuitton, тя беше част от екологичната инициативата „Red Carpet Green Dress™“.

По-изненадващият елемент във визията на Девър беше достъпната цена на сандалите, които беше избрала актрисата. Докато повечето звезди избират дизайнерски обувки за специалната вечер, червените сандали на ток, които носеше Девър, могат да бъдат открити на цена от 47$

Топ 3 изненадващи визии на Оскарите 2020г

Били Портър

Били Портър отново влезе в класацията за най-ексцентричните визии на Оскарите, като за втора поредна година се появи с рокля. Горната част на роклята на портър изглеждаше все едно е изработена от 24-каратови златни пера, а полата му беше покрита с принт в бароков стил. 


За обувките си, носителят на награда „Еми“ беше избрал  сандали на Jimmy Choo.  Екстравагантната му визия беше допълнена от мрежести чорапи и  златни бижута.

Топ 3 изненадващи визии на Оскарите 2020г