Ботуши до прасеца или коляното – тренд 2020

Хей, ако четеш това вероятно обожаваш или  мразиш боти до глезена. Всъщност, като се замисля, не мога да се сетя за време в което ботите до глезена  да не са били основна част от гардероба на модерната жена. Това обаче не означава, че не може да изгрее нова звезда на модната сцена. Вече сме в разгара на есенния сезон и виждаме всякакви тенденции около нас. Да, ботите все още държат челните позиции сред модерните обувки, но все по-често (случайно или не) срещаме ботушите до прасеца или коляното. Тази тенденция се зароди още миналата година, когато много момичета започнаха да съчетават дълги или миди поли именно с високи ботуши. Днес ти даваме няколко страхотни идеи за това какви ботуши да избереш, за да останеш в крак с модата и как да ги съчетаваш, като истинска модна икона.

Бъди шик с натурални тонове

Избери кафяви ботуши до прасеца или коляното на ток в съчетание със светъл аутфит. Плисираната пола ще придаде женственост на визията ти.

Покажи своя собствен стил

Избери смели поп цветове за акцент в тоя тоалет. Не е необходимо да съчетаеш ботушите с всичко, малък детайл в същия цвят ще свърши отлична работа.
Ботуши на ток AQUAZZURA от net-a-porter.com; Цена: 717,63лв.

Вечната класика

Ако все още не си уверена в стила си и съчетаването на различни цветове и текстури, тогава заложи на велурените, черни чизми…просто няма как да сбъркаш с тях.
Черни велурени чизми на ток от armadabg.eu; Цена: 49,00лв.
Ако все още се колебаеш кой е най-подходящият за теб модел или не знаеш какво точно харесваш в тази тенденция, предлагам да вземеш вдъхновение от модния подиум. Големите имена в бранша като Bottega Veneta, Tory Burch, Oscar de la Renta, Saint Laurent вече показаха своите есенно-зимни колекции. За безупречен стил като от Седмицата на модата комбинирай с къси панталони, плисирана пола или пола молив, дълга или миди рокля. За ежедневието можеш да опиташ и комбинация с клин. Топ съветът за днес е да почерпиш вдъхновението си от висшата мода, но със сигурност да потърсиш алтернативен и по-бюджетен вариант на обувките, които харесваш. Можеш да направиш това в онлайн Бутик за дамски обувки ARMADAРазгледай цялата колекция от елегантни ботуши ТУК или заложи на нещо стилно и удобно от ежедневната колекция ТУК.