ARMADA MODA – Дамски обувки и аксесоари

Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 100лв.

Цена за доставка с Еконт Експрес​

За да предложим възможно най-сигурната, удобна и бърза услуга изпрщаме направените поръчки с куриерска фирма Еконт Експрес в рамките на същия работен ден. За максимално удобство на клиента сме осигурили изключителни ниски, фиксирани цени за куриерските услуги.

Цена до офис на Еконт Експрес – 4,50лв.
Цена до личен/служебен адрес – 5,90лв.
 
Срок на доставка до офис на Еконт Експрес​

Всички поръчки направени  до 13:00ч. и потвърдени чрез телефонно обаждане от наша страна, се изпращат в същия работен ден и се доставят след 09:00ч. на следващия работен ден.  Поръчки направени или потвърдени след 13:00ч. се изпращат на следващия работен ден. Поръчки направени или потвърдени в петък след 13:00, както и в събота и неделя се доставят във вторник след 09:00ч.

Срок на доставка до личен/служебен адрес в населени места с офис на Еконт Експрес​

Всички поръчки направени  до 13:00ч. и потвърдени чрез телефонно обаждане от наша страна, се изпращат в същия работен ден и се доставят след 09:00ч. на следващия работен ден.  Поръчки направени или потвърдени след 13:00ч. се изпращат на следващия работен ден. Поръчки направени или потвърдени в петък след 13:00, както и в събота и неделя се доставят във вторник след 09:00ч. Доставка в конкретен часови интервал/в,преди,след/ се заплаща допълнително 2,40лв.

Срок на доставка до личен/служебен адрес в населени места без офис на Еконт Експрес

Всички поръчки направени  до 13:00ч. и потвърдени чрез телефонно обаждане от наша страна, се изпращат в същия работен ден и се доставят според графика за разнос на куриерската фирма за съответното населено място.  Поръчки направени или потвърдени след 13:00ч. се изпращат на следващия работен ден и се доставят спрямо графика за разнос за съответното населено място.
Доставка в конкретен часови интервал/в,преди,след/ се заплаща допълнително 2,40лв.

Начини на плащане

Наложен платеж – плащане в момнета на доставка след извършване на преглед и тест. При получаване на пратка от офис или на адрес можете да заплатите както в брой, така и с карта.

Важна информация при отказ от покупка/връщане

Уважаеми клиенти, осигурените промоционални фиксирани цени( 4,50лв до офис / 5,90лв до адрес) за доставка с куриерска фирма Еконт Експрес са валидни единствено при покупка (получаване и заплащане на пратката). В случай на отказ от покупка, връщане на пратка след извършен преглед и тест или опция избор, заплащате куриерските услуги в двете посоки спрямо обявените тарифи на Еконт Експрес, като ползвате 30% отстъпка от обявените в сайта на Еконт цени. Пълната инфирмация за услугите предлагани от куриерска фирма Еконт можете да видите ТУК.

Ако имате допълнителни въпроси по отношение на възможностите за доставка, опция избор на продукт, варианти за отложена доставка и др., не се колебайте да се свържете нашите сътрудници чрез нашата КОНТАКТНА ФОРМА или на тел: 0883 21 6669.
Работно време: от Понеделник до Неделя: 09:00 – 19:00ч.