google-site-verification=ziuEej0_xIhJuG43YeiMm78mkC1NRJa4NgX5fWH8_Jg

Хейтърите ще се влюбят в „DAD SANDALS“ версия ’20

 Хей, вече знаеш за „Dad sandals”, нали? Това са онези „грозни“ спортни сандали, които ужасно много приличат на сандалите на баща ти. Чудиш ли се защо баща ти толкова много харесва тези прословути сандали с две каишки? Днес ще ти разкрия тайната – тези летни обувки са толкова удобни и практични, че едва ли някой го интересува как изглеждат. Но точно визията е това, което се променя през 2020, световните марки наложиха тенденцията с татковите сандали още миналата година, но грубоватият им вид не се хареса на широката аудитория. Затова лято 2020 ни изненадва с по-добрата версия на тези обувки и вече всяко момиче може да си позволи да изглежда стилно, модерно и да се чувства невероятно удобно.

              Как да нося и съчетавам „Dad sandals”

„Dad sandals” са идеална инвестиция за лятото. Тези плоски сандали с дебели подметки и ясно изразена спортна линия са отличен контраст за летния силует.

Съчетай ги с рокли от ефирни материи или опитай с ленени къси панталони, гарантираме за страхотна и модерна визия. Освен в градска среда, можеш да носиш татковите сандали и на излети в планината, заложи на спортно долнище с крачоли завършващи с ластик, вдигни крачолите до средата на прасеца и определено ще си най-добре облеченото момиче на следващият пикник.

Има ли смисъл да казваме колко добре тези обувки си пасват с бански? О, да! Можеш да ги носиш и на плажа. В пъти по удобни са от стандартните джапанки. Не потъват в пясъка, дебелата подметка те пази от горещината и няма опасност да ги загубиш, ако вървиш близо до водата.

              Музата

Ако все още се оглеждаш в търсене на модна муза, просто погледни някой мъж на средна възраст, не дрехите му, а обувките ха-ха! „Dad sandals” са модел обувки, с които модните гурота направо ни зашлевиха в лицето. И дори първоначалната ни реакция да беше „О,ужас“, то много бързо успяхме да се влюбим в тези грубовати летни обувки. Само няколко минути след пробването на първия чифт просто изпадаме в блаженство от комфорт и удобство.  Тези сандали са перфектна комбинация от удобството на чифт маратонки или кецове и лекотата на сандали.

Всъщност тенденцията с грубите сандали не е нова, съществува от няколко години, но едва това лято големите модни марки ни показаха, че те грозни на пръв поглед сандали всъщност са супер модно попадение. Емблематичните модели това лято са велкро сандалите на Prada, от началото на март на всеки 7 минути онлайн търсачките отчитат търсене по „велкро сандали Prada”.  Май наистина са модерни, бихме казали ние от ARMADA!

Не само Prada се впуснаха в това приключение, близначките  Мери-Кейт  и Ашли Олсън също избраха татковите сандали да бъдат кулминацията на лятната колекция на тяхната марка The RowChloeGucciBalenciaga и Louboutin също включиха този модел в колекциите си.  Дори Chanel сложиха логото си на подобен модел. И след като Chanel го прави, кои сме ние, за да отричаме този тренд…

Ние от ARMADA проучихме подробно този  тренд с „Dad sandals”, за да можем днес да ви предложим най-добрата комбинация от отличителните черти на гореизброените марки. Така вече имаме в продажба нашите Спортни сандали Dad Sandals Код 4105