Пазаруване онлайн - 10 предимства Съвети

Пазаруване онлайн – 10 предимства

 

 

Интернет направи революция в начина по който пазаруваме. Поради многобройните предимства, в наши дни все повече хора предпочитат да купуват различни неща онлайн пред това да обикалят от магазин на магазин.  Днес, ние от Армада ще ви разкрием защо е толкова популярно да се пазарува онлайн и защо хората обожават  това.

Удобство

Удобството е едно от най-големите предимства на пазаруването онлайн. Не ни вярваш? Къде другаде можеш да пазаруваш в полунощ по пижама? Освен това няма дълги опашки, несе нуждаеш от някой, който да де упъти къде се намира това или онова, можеш да направиш покупката си буквално за минути. Онлайн магазините ти дават възможност да купиш всичко 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

По-добри цени

Онлайн винаги е възможно да откриеш по-добра оферта. Често имаш възможност да поръчаш директно от производителя. Плюс това можеш лесно и бързо да сравниш цените да дадена стока в няколко магазина.Много онлайн магазини предлагат различни промо кодове или купони за отстъпка. Например, ние от Армада ти даваме възможност да завъртиш нашето колело на късмета и да спечелиш безплатна доставка или отстъпка. Помисли и за всички разходи като наем на физически магазин и много персонал, които търговецът спестява, а това му позволява да ти предложи дадена стока на много по-ниска цена, когато я поръчаш онлайн.

По-голямо разнообразие

Разнообразието онлайн е невероятно. Можеш да намериш почти всеки артикул или марка, които търсиш.Можеш да се запознаеш с последните модни тенденции без да се налага да пътуваш до Париж или Милано. Можеш да пазаруваш от магазини, които се намират в другия край на държвата или света, вместо да се ограничаваш само с това, което има в твоя град. На твое разположение вероятно ще бъдат повече цветове или размери, отколкото в един обикновен физически магазин. Често, можеш да поръчаш артикул, който не е в наличност(pre-order) и търговецът да го изпрати към теб веднага след като отново бъде пуснат в продажба.

Можеш да изпратиш подарък по-лесно

Изпращането на подарък на роднина или приятел вече е много по-лесно и няма значение къде се намират. Търговецът ще опакова и изпрати подаръка от твое име. Вече няма нужда да се чувстваш неудобно, че не си успял да направите подарък на любим човек за Коледа, рожден ден, Свети Валентин или друг празник, защото си далеч.

Повече контрол

Често, когато пазаруваш във физически магазин харчиш повече отколкото си планирал и в крайна сметка купуваш артикули, които не са ти нужни. Налага се да се съобразяваш с наличността на конкретния магазин, който си посетил и купуваш неща, които не са точно това, което искаш. Онлайн обаче можеш да получиш точно това, което искаш и не ангажираш вниманието си с ненужни стоки или „супер изгодни“ намаления.

Лесно сравнение и проучване

Сравняването и проучването на различни продукти е много по-лесно онлайн. Лесно можеш да видиш оценките и отзивите на потребители, които вече са закупили конкретен артикул. Също така можеш лесно да проучиш търговеца от който искаш да пазаруваш, аконе го познаваш.

Без тълпи от хора

Ако мразиш тълпите от хора и истерията по пазаруването особено по празниците и големите сезонни намаления, магазините онлайн са твоето място. Забрави за онези луди хора, които са готови да дърпат даден продукт от ръцете ти, защото е последната бройка. Край на главоболията с паркирането в големите търговски центрове през уикенда.

Без натиск от страна на търговеца

Случвало ли ти се е да купиш нещо, което не ти трябва само защото даден търговец ти е приложил натиск, или е използвал уменията си за продажба, за да те принуди да купиш и ти просто не си могъл да откажеш?Ако отговорът ти е „да“, опитай да пазаруваш онлайн, толкова е лесно.

Продукти с нарушена опаковка или дефект

Тъй като при покупка онлайн клиентите имат възможностда прегледат и пробватстоката, но също така и да я върнат след това, често търговците се озовават в ситуация да имат куп артикули с нарушена опакова или транспортен дефект. Това е отлична възможност за теб да купиш страхотен артикул на много по-ниска цена.

Дискретност

Ако искаш да направиш покупка на играчка за възрастни или секси бельо, вероятно дискретността на дома ти, ще е доста по-удобна за теб.Онлайн пазаруването на подобни стоки ще ти помогне да избегнеш неудобството от случайна среща с познат, излизайки от магазина. Също така ще се отървеш от параноята, че хората около теб гледат какво точно купуваш.