Как да си направим шкаф за обувки

Всички знаем, че за да запазим обувките си за по-дълго е необходимо да ги съхраняваме правилно. Но, когато имаме голямо семейство, това е доста трудно, тъй като всеки има по няколко чифта обувки и понякога мястото в шкафа не стига. За това ние, момичетата на ARMADA решихме да ти споделим как съхраняваме обувките си у дома, които не са никак малко, както сигурно се досещаш. Освен, че ще можеш да подредиш красиво и удобно всичките си чифтове, ще разчупиш и интериора в дома си, защото сама ще решиш как да изглежда твоят шкаф!

Шкаф за обувки от гипсокартон

Знаеш ли, че гипсокартона е лесен за обработка материал и  можеш да направиш най-различни неща от него? Като например, шкаф за обувки. Вземи си лист картон, като предварително определиш размера на шкафа, който искаш, за да знаеш колко голям картон да вземеш. След това изрежи дъното и страниците на шкафа, а след което и горната част. Прецени колко рафтове ще ти трябват и изрежи и тях от картона. След, което си готова да го сглобиш. Ще ти трябват рапидни винтове и винтоверт. Когато навържеш целият шкаф, вземи уплатнителна лента и фугопълнител. Сложи лента на всяка фуга и рапидка и отгоре намажи с фугопълнителя. След като шкафа изсъхне, можеш да го изшкуриш и да го боядисаш в какъвто цвят искаш! За финал може да вградиш и лед осветление. Метода е лесен, бърз и крайният резултат е много практичен, защото ще можеш да наредиш както високи токчета, така и по-ниски обувки.

Шкаф за обувки от касетки

Имаш празни касетки от в килера и не знаеш какво да ги правиш? Сега ние от ARMADA, ще ти дадем една страхотна идея! Вземи касетките и пистолет за горещ силикон. Сложи касетките една до друга и започни да ги лепиш, като можеш да ги правиш в каквато форма искаш. Можеш да сложиш три касетки за дъно и на горният ред да бъдат две, а най-отгоре една. Залепи ги и виж резултата. Удобен и различен шкаф за обувки! Този вариант е добър, когато искаш да наредиш обувките, които носиш ежедневно, като кецове, боти или сандали.

Интересен шкаф за обувки от дърво

Дървото е най-красивият и естествен начин да си направим мебели у дома, но е малко по-трудоемко за изпълнение. Но, пък ти гарантираме, че ако направиш шкаф за обувки от дърво ще можеш да го ползваш с години наред. Освен това, можеш да го направиш в различни и нетипични форми, където да събереш както ниски, ежедневни обувки, така и високи токчета или чизми ботуши. Дървото винаги трябва да бъде сухо, иначе в противен случай то може да се изкриви и усуче, когато бъде прихванато с винтове. За да, да си направиш шкаф за обувки ти трябва, сухо дърво, акумулаторен трион, виброшлайф, винтове за дърво, винтоверт, четка и лак за дърво. Когато изрежеш шкафа в желаната от теб форма, започни да го пилиш с виброшлайф, за да стане гладко и красиво дървото. След това, сглоби всички части и най-накрая можеш да боядисаш с безцветен лак за дърво. Резултата ще ти хареса, а и ще можеш да  събереш много чифтове обувки!

Ако, сега ти се е приискало да добавиш нови обувки в новият си шкаф, ела на ARMADA, за да избереш най-подходящия модел за теб!

36
37
39

Majesty
Черни чехли на платформа от естествена кожа

89.00лв. let icon
36

Majesty
Бежови чехли на платформа от естествена кожа

89.00лв. let icon
36
37
38
39

Majesty
Черни чехли на платформа от естествена кожа

89.00лв.
36
37
38
39

Majesty
Бели чехли на платформа от естествена кожа

89.00лв.
36
37

Majesty
Анатомични чехли на платформа от естествена кожа

89.00лв.
36
37
38
39
40

Majesty
Дамски бели чехли от естествена кожа

89.00лв.
35
36
37
39
41

Manaus
Летни ортопедични чехли със стелка от естествен велур

69.00лв.
35
36
37
38
39
40

Hanoi
Летни ортопедични чехли със стелка от естествен велур

69.00лв.