Кои са най-удобните обувки

Кои са най-удобните обувки

При избор на обувки е хубаво да не се влияеш само от модата и дизайна. Трябва да обърнеш повече внимание на удобството и комфорта, защото някои обувки могат да ти донесат страшни последици. Например, при избор на по-тесни в предната част обувки, може да се притиснат пръстите или пък да сраснат ноктите, което води до много болки и неприятни мазоли. Освен това, тесните обувки могат да причинят и деформация на ходилата. Некачествените материи, също са опасни за краката, тъй като ги изпотяват и могат да причинят гъбични инфекции и да доведат до неприятна миризма. Много неприятно, нали? За това винаги внимавай какво купуваш. 

Кои са най-удобните обувки

Как да изберем подходящите обувки

От ARMADA те съветваме никога да не пробваш обувки рано сутрин. Чудиш се, защо? Защото, сутрин краката са по-подути и е възможно, когато обуеш обувки за проба, да ти бъдат леко тесни. Също така, е хубаво да носиш винаги чорапи със себе си, ако разбира се не си избираш сандали. Ако, имаш съмнение за размера е препоръчително да се разходиш малко с обувките, за да прецениш дали ще ти бъдат удобни, дали дължината е подходящата и не на последно място е хубаво да знаеш, дали модела ще се разшири с времето.

Кои са най-удобните обувки
Кои са най-удобните обувки

Удобни официални обувки

При избора на официални обувки, независимо дали ще ги носиш само веднъж за няколко часа или ще ги носиш всеки ден на работа, винаги трябва да внимаваш най-вече с дължината на тока и върха на обувките в предната част. Ако, когато обуеш обувките усетиш, че не ходиш и не стоиш стабилно, то тази височина определено не е за теб. При по-тесните обувки, трябва да прецениш добре, дали не ти стягат твърде много, защото има опасност да деформираш пръстите, особено ако ги носиш всеки ден. За това, избирай умно и пробвай всеки чифт, който ти допадне, но не бързай да купуваш, само защото е модерен! Ако търсиш токчета, които ще носиш всеки ден в офиса,  ти препоръчваме среден ток до 5см, за да вървиш уверено и да не уморяваш краката. Ако, пък искаш нещо за официален повод, то ти предлагаме да заложиш на обувките с висок ток и предна платформа, за повече комфорт.

Удобни ежедневни обувки

За да бъдат удобни ежедневните ти обувки, трябва само да ги изпробваш преди да ги закупиш, да се разходиш с тях и най-вече да оставиш поне половин сантиметър от най-дългия пръст до началото на обувката, за да може крака да се движи лесно и свободно. Никога не купувай обувки, които са плътно по крака ти, ако ще си с тях по цял ден. Иначе, казано почти всяка обувка може да бъде ежедневна, стига да изпитваш комфорт по време на ходене. Както маратонките, кецовете, мокасините, чехлите, така и обувки на нисък ток  могат да бъдат ежедневни обувки. А, пък ако работиш в офис или кантора ти препоръчваме да носиш обувки на нисък ток с елегантен комплект и бяла риза!

Кои са най-удобните обувки
Кои са най-удобните обувки
Кои са най-удобните обувки

Обувки за работа

Щом става дума за работа тук вече не трябва да правиш компромиси. Краката ти имат нужда от висококачествена материя, здрави и удобни подметки и много гъвкавост. От ARMADA ще ти дадем страхотни предложения за работни, удобни обувки. Независимо в каква сфера работиш, дали си медицинска сестра, физиотерапевт, маникюрист, доктор, зъболекар или пък готвач, то ти със сигурност стоиш на крак дълги часове. За това ти препоръчваме да носиш ортопедични чехли или анатомично сабо, а за по-студените месеци, може да заложиш на медицински маратонки. Ние в ARMADA можем да ти помогнем в избора на дизайн и размер, тъй като сме единственият вносител на такъв тип работни обувки с дизайни!

Ела на ARMADA, за да избереш най-подходящите обувки за теб, на които да се радваш дълго време!