Мартина Върбанова моден блогър

От любов към обувките: Интервю с Мартина Върбанова

Здравейте, усмихнати момичета! В разгара на есента и въодушевени от живописните гледки навън, решихме да потърсим ново модно вдъхновение за вас. Щастливи сме да ви споделим, че в блога на ARMADA ще можете да се запознаете отблизо с прекрасни, млади и изключително впечатляващи момичета, от които да черпите идеи за модерните си визии. Вземете в ръка чаша ароматно лате и се потопете в разговорите ни за мода и лайфстайл с едни от най-обичаните и познати лица от социалните мрежи.

В поредица от интервюта под надслов „От любов към обувките“ си говорим по женски с най-популярните и интересни блогъри и влогъри в България. Обединени от общата ни страст към хубавите и модерни обувки, разговаряме за тенденции и взимаме съвети от момичетата, които определено имат какво да кажат и покажат.

Поздрави, 
Ваша Галя

Говорим си с Мартина Върбанова

Модните блогъри, разпознаваеми и изключително полезни за аудиторията си, срещаме ги в социалните мрежи и на техните лични платформи. Тези млади и креативни момичета, които ежедневно ни разкриват нови хоризонти чрез своите свежи идеи  и нетрадиционен поглед към модата, имат своите Тips&Тricks за перфектна визия и наистина са готови да ги споделят с нас.

Имах възможността да интервюирам вдъхновяващата и амбициозна Мартина Върбанова, която ни споделя ежедневни тактики за това как да подбираме тоалети, които едновременно да бъдат в крак с тенденциите, но и да изглеждат стилно и елегантно. Откриваме я в любимата и социална мрежа Instagram, като @martinka_v, за да си откраднем идея за следващото пътуване, модна находка или детайл в интериора.

Днес си говорим за инспирации и онлайн пазаруване

Мартина, ти си първият моден блогър, който ще бъде представен чрез интервю на аудиторията на ARMADA. Разкажи ни малко за себе си?

Аз съм Мартина и съм създател на съдържание в социалните мрежи. Заминавам се с маркетинг от 4 години и откакто го правя, съм била от двете страни на сферата. Най-активна съм в Instagram, където аудитория ми ме следи за модни съвети, моменти от пътуванията ми в Гърция, лайфстайла ми и дори за подредбата и интериора вкъщи. 

Кажи ни, кога и как се запали по модата?

Още от малка имах афинитет към дрехите и исках да имам много голям гардероб. Вечер приготвях прилежно тоалетите си за следващия ден, което и до ден днешен правя. Интересът ми към модата се засили и покрай телевизионни предавания като Gossip Girl и America’s Next Top Model. Понякога влизам в ролята на личен стилист за приятелите ми и го правя с огромно удоволствие.

Харесваш ли пазаруването онлайн и какви ползи намираш в него?

Харесвам всеки вид пазаруване 😀 Онлайн шопингът ти спестява време и ти позволява за минути да намериш това, което търсиш, да сравниш цени и си изправен пред по-голям избор. Също така, покрай социалните мрежи пазаруването онлайн стана още по-атрактивно заради кодовете за отстъпка.

От къде черпиш идеи за визиите си най-често?

От Instagram и от хората, които виждам по улиците в София и докато пътувам.

Какво ти влияе най-много при избора на нова модна находка?

Напоследък най-много ми влияят трендовете, но на второ място слагам практичността и приложението й в моето ежедневие. Имам любими марки, но обичам да пробвам нови неща и не робувам на тях. 

Виждаме страхотни визии в профила ти, но какво характеризира твоя стил най-точно?

Стилен, спортно-елегантен, модерен и винаги включващ до 3 цвята- модното правило, за което често споменавам в профила ми.

Говорейки за обувки, какъв тип модели предпочиташ за ежедневието си?

Маратонки! Ако не бях висока 177 см, щях по-често да нося токчета с най-голямо удоволствие 😍

На какви зимни обувки се спираш най-често – боти или ботуши и защо?

И двете.. Заради избора на тоалет, разбира се 🙂 Залагам на ботушите, когато тоалетът ми включва пола или рокля и е много студено. Ботите са за всяка друга визия и когато времето е по-меко.

Черни кожени ботуши

(Мартина носи черни ботуши от естествена кожа „Klarima“; 169,00лв.)

Смяташ ли, че непременно трябва да се следват последните модни тенденции или е по-добре да се заложи на автентичен външен вид?

Бих казала, че микса от двете е най-печеливш 🙂

Ти си активна в Instagram и съдържанието ти е полезно за момичетата, които търсят вдъхновение за своята визия. Ако трябва да отличиш един моден съвет, като най-важен и общоприложим, какъв би бил той?

Създайте си капсулен гардероб, набавете си базистни дрехи, които лесно да комбинирате и инвестирайте в по-скъпи чанти и обувки. Това е  🙂

Благодарим на Марти, че стана част от вълнуващия свят на ARMADA и беше наша модна муза в първото интервю от рубриката „От любов към обувките“. За още страхотни предложения, последвайте онлайн магазин за модерни обувки ARMADA и Мартина Върбанова  в социалните мрежи.

Интервюто е публикувано без редакация.