Сив панталон с какви обувки се съчетава Съвети

Сив панталон с какви обувки се съчетава

Сив панталон с бели обувки

Сивият цвят сам по себе си, позволява да бъде съчетаван с различни цветове, но най-добрата комбинация със сигурност ще остане сиво с бяло. Бели кожени кецове със сив рипсен панталон е супер популярна комбинация тази година. Или пък тесен сив панталон със сако и бели заострени обувки на ток. Този аутфит със сигурност ще събере много точки. Може да опиташ да добавиш и златни бижута, за да завършиш визията си напълно.

Сив панталон и черни обувки

Естествено, че черните обувки отиват на всяка дреха. Но, в съчетанение със сиво, стои просто уникално. Каквито и панталони да облечеш, сложиш ли черни обувки, визията изглежда завършена, просто защото двата цвята си пасват идеално. Но, ние ти препоръчваме винаги да добавяш малка дамска черна чанта и семпли бижута към тоалета, за да го разнообразиш.

Сив панталон с какви обувки се съчетава Съвети

Бежови обувки и сив панталон

Може би, комбинацията на сиво и бежово не ти звучи добре, но повярвай ни, това е едно от най-нашумелите цветови съчетания. Предлагаме ти да опиташ да комбинираш светло сив панталон, розова блуза или потник, карирано сиво или бяло палто и бежови обувки на ток. Гарантираме ти, че като видиш резултата ще останеш очарована. И трите цвята са от неутралната гама и именно това им позволява да бъдат съчетавани заедно без проблем. Тези цветове няма да натоварват очите ти и ще ти придават много елегантно излъчване.

Сив панталон с какви обувки се съчетава Съвети

„Удоволствието от обличането е изкуство.“ – Джон Галиано

Ако,  вече ти се е приискало да се сдобиеш с нов чифт обувки, за да можеш да експериментираш със своите сиви дрехи, ела на ARMADA и избери своя нов чифт!