С какви обувки се носят широки панталони Съвети

С какви обувки се носят широки панталони

Широки панталони с обувки на ток

Широките панталони са изключително модерни в последните няколко месеца на тази година. Хубаво е обаче да знаем с какво можем да ги съчетаем, така че да получим една наистина красива визия. За това ние от ARMADA, смятаме, че една от най-добрите комбинации на широки панталони и обувки е тази с високите токчета. Тези панталони идеално пасват с остри обувки на ток, тъй като крачолите са дълги и широки и обувката ще се показва съвсем леко от долу, когато вървиш.

Кецове с широки панталони

Опитай се да комбинираш любимите си бели кецове с бежов или черен широк панталон. Внимавай само той не се влачи по земята, за да не се изцапа, ако случайно е по-дълъг може да коригираш дължината на панталона, по-късият вариант също не е лоша идея, особено, ако не си много висока. Добави към тоалета и палто в пастелен цвят, сложи любимият си часовник, малка дамска чанта тип портмоне и есенната ти визия е готова!

С какви обувки се носят широки панталони Съвети

Широки панталони с чехли

Определено комбинацията между дълги, широки панталони и чехли е по-ежедневна и спортна. Особено, красиво стоят, когато педикюра ти е безупречен и много нежен. Опитай се да комбинираш широки панталони със чехли на платформа, добави кожено яке, сребрист часовник и виж резултата.

Сандали на ток и широки рипсени панталони

Тази година определено рипсените дрехи са на мода, но най-вече рипсените панталони с широки крачоли. Може да видите хиляди комбинации с такъв тип панталони, но трябва да знаете с какви обувки си подхождат най-добре. От ARMADA, смятаме, че сандалите на ток са идеалните обувки за такъв тип панталони, тъй като тока ще предпази крачолите от падане по земята, ще издължи фигурата ти и най-вече ще придаде елегантност на тоалета ти. Комбинирай любимият си широк панталон със сандали на ток или платформа, добави красиви бижута, сложи удобна тениска и сако и ще получиш една спортно-елегантна визия.

С какви обувки се носят широки панталони Съвети

Ако, сега си се сетила, че имаш някой панталон с широки крачоли, е време е да го извадиш и да го съчетаеш по най-добрия начин, а ако нямаш подходящите обувки ела на ARMADA, за да си ги избереш!