Топ 5 най-модерни сникърси този сезон

ФЕЕРИЯ ОТ ЦВЕТОВЕ

2020 ще бъде щастлива година за всички любители на цветните комбинации. През 2019г. имахме удоволствието да се насладим на колаборациите на различни модни марки, като този сезон тенденцията ще се запази. Някои от най-талантливите дизайнери утвърдиха цветните сникърси като задължителен елемент от гардероба на всяко модерно момиче. Ако се чудите как да изберете най-подходящите за Вас обувки, следвайте тези две прости правила. Изберете модел, който комбинира само неутрални или само пастелни цветове. И не забравяйте, че колкото повече цветове и различни материи има на вашите обувки, толкова по-лесни за комбиниране с тоалета Ви са те.


КЛАСИЧЕСКО СИНЬО

          Класическо синьо е цветът на 2020г. Можете да използвате това като вдъхновение за нюанса на следващия Ви чифт маратонки или кецове. Изберете модел изцяло в този модерен нюанс или такъв, който само загатва, че отлично знаете какви са модните тенденции този сезон. Класическото синьо е тъмен цвят и това го прави универсален избор за Вашия гардероб.


ГУМЕНА ПОДМЕТКА ЗА ЕЖЕДНЕВНА ВИЗИЯ

Класическите кецове с гумена подметка са супер ежедневни и са универсално допъление към Вашия гардероб. Заложете на изчистен бял модел или такъв с цветен акцент. Освен, че кецовете с гумена подметка са практични и удобни, те също така завършват чудесно визията Ви, ако ги комбинирате със спортно-елегантна рокля или пола по тялото. Бонус за Вас ще бъде, ако изберете модел с изцяло обшита подметка, за да бъдете сигурни в здравината на Вашия чифт.


БОТИ ИЛИ КЕЦОВЕ

          Кецовете, които стигат над глезена са един практичен избор за средата на зимата и началото на новия сезон. Обърнете сериозно внимание на зебровия принт, отличен акцент в тоалета за тези от Вас, които искат да бъдат в крак с модните тенденции, но без да бъдат прекалено екстравагантни. Ако все пак изберете едноцветен модел, комбинирайте с високи чорапи и спортна рокля.

СНИКЪРСИТЕ ТИП „ЧОРАП“

Плетените обувки тип „чорап“ са тренд, който ще виждате навсякъде тази пролет.Тези обувки са толкова еластични и удобни, колкото най-любимият Ви чифт чорапи. Материята оставя краката ви да дишат, така че можете да и носите както през пролетта, така и през лятото. Изберете модел с висока платформа, за да имате най-модерните обувки за сезон пролет/лято 2020.