ARMADA продължава да впечатлява с ортопедични чехли и TUASOLEA.BG

Стартирайки още през 2016г. като уебсайт за обувки, българската компания и ваш любим бранд ARMADA направи забележителна стъпка напред в последните години. През 2021г., фирмата представи нова линия от ортопедични и анатомични чехли, които буквално промениха начина, по който хората мислят за комфортната обувка. И сега, ARMADA продължава към следващото си приключение, наречено TUASOLEA.BG.

TUASOLEA.BG: Обувки, които разказват истории…

TUASOLEA.BG е уебсайтът, който всички ще обикнете. Това е мястото, където ще откриете всички така популярни и обичани модели анатомични и ортопедични чехли и работни обувки на ARMADA. Брандът е фокусиран изключително върху серията обувки на ARMADA с авторски дизайни, ортопедичните и анатомични чехли и шарените чорапи. Замислихме този нов уебсайт като едно много удобно и лесно решението за пазаруване онлайн. TUASOLEA.BG обещава да бъде мястото, на което клиентите могат да открият специализираната гама от продукти, предлагани от ARMADA, по начин, който прави изборът в пъти по-лесен и приятен. Ангажирани сме непрекъснато да разширяваме асортимента, следвайки желанията на нашите клиенти. На уебсайта вече са достъпни освен най-продаваните продукти, така и новите ни колекции медицинско сабо от естествена кожа и летни ортопедични чехли

Защо ортопедичните ни чехли са толкова популярни? 

Ортопедичните ни чехли се радват на голяма популярност поради няколко важни причини. Да започнем с факта, че успяхме да напълно да заличим идеята за „грозно“, когато говорим за сабо и напълно изтрихме представата, че това са само работни обувки. Още през 2016г. когато ARMADA стъпи на пазара, знаехме, че искаме да предложим обувки с модерен дизайн, който прави впечатление. Пренесохме тази идея и върху серията ни от ортопедични чехли, като заложихме изцяло на авторски дизайни. Във времена, когато все повече се стремим да изразим своята индивидуалност, нещо толкова важно като подходящата обувка става ключов фактор.

Ортопедичните ни чехли са различни от масовите модели, които ще откриете на пазара. Те са инвестиция във вашето здраве! Държим на качествена  ръчна изработка и се съобразяваме с най-високите стандарти за комфорт и поддръжка на краката. Важно е да отбележим, че при производствения процес не се използват никакви вредни azo бои, разтворители или кожи със съдържание на фталати. Тези вредни химикали могат да предизвикат различни проблеми със здравето, включително алергии, дразнения на кожата и дори рак, затова нашите чехли са безопасни, подходящи за чувствителна кожа, както и за ползване при работа в медицински и болнични заведения и детски градини. 

Друго важно предимство е, че дизайните на ортопедичните ни чехли са авторски и се вдъхновяват от самите нас – хора с разнообразни интереси, професии и мечти. Това придава на всяка серия уникален характер и ги прави предпочитани от тези, които искат да изразят собствения си стил. 

Повече фокус върху естествената кожа.

Постоянно устремени към подобрения и удовлетворяване на нуждите на нашите клиенти, ние с гордост разширяваме нашата гама от медицинско сабо, като добавяме повече модели, изработени от висококачествена естествена кожа. Колекцията ни от медицински маратонки също ще бъде обновена и за първи път ще се радва на попълнения от кожа.

Едно от ключовите предимства на обувките от естествена кожа е тяхната издръжливост и дълготрайност. Кожата е материал, който може да издържа на интензивна употреба и различни атмосферни условия, без да изгуби своята форма и комфорт. Освен това, кожата позволява естествена циркулация на въздуха и позволява на краката буквално да дишат, което я прави идеален избор за дълги работни часове.

Когато става въпрос за работни обувки, изборът на естествени материали става от критично значение. Тези обувки трябва да осигуряват не само надеждна защита на работното място, но и да предоставят комфорт и поддръжка на краката през целия работен ден. Обувките от естествена кожа съчетават тези важни качества, като предоставят на професионалисти в различни сфери максимален комфорт и доверие в техните обувки.

С новите ни модели от естествена кожа, клиентите ни могат да бъдат уверени, че получават обувки, които съчетават в себе си високо качество, стил и функционалност. Тези обувки не само отразяват нашата преданост към клиентите, но и подчертават нашата грижа за тяхното удобство и сигурност, осигурявайки тяхната надеждна защита и комфорт през целия работен ден.

ARMADA: Какво следва?

Проектът TUASOLEA.BG не означава, че ARMADA се отказва от своята мисия. Точно обратното – марката продължава да предлага висококачествени модерни обувки, като при нас ще откриете както класически и ежедневни модели, така и елегантни решения за всеки специален повод.

ARMADA продължава да впечатлява своите клиенти с модерни дизайни и качествени продукти. Със създаването на TUASOLEA.BG, марката не само улеснява пазаруването, но и се връща към своите корени с мисъл за клиентите, които ни се доверяват от години и харесват обувките, които предлагаме. Така, с ARMADA и TUASOLEA.BG, вие можете да бъдете сигурни, че ще стъпвате уверено в качествени и стилни обувки, които осигуряват максимален комфорт и поддръжка когато сте вкъщи, на вън или на работа!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *