Как да носим кубинки Съвети

Как да носим кубинки

Кубинките продължават да бъдат модна тенденция и тази година. На пръв поглед те изглеждат тежки и неудобни, но всъщност това далеч не е така. Под тази интересна и по-груба визия се крие самият комфорт. Дизайните на ботите се променят за всеки сезон, като им се добавят нови детайли. Най-нашумелият модел за тази есен е модел с верижки около глезена. Производителите винаги следват модните тенденции и за това винаги кубинките печелят сърцата на жените. Тъй като ние от ARMADA обожаваме този тип обувки, решихме да ти споделим как ги съчетаваме в ежедневието си.

Кубинки с рокля

Комбинацията между кубинки и рокля е много женствена и леко загадъчна. За предпочитане е да избираш по-класически модели без допълнителни детайли или аксесоари по обувките. Разбира се, имай в предвид, че не всяка рокля ще си пасне с тези боти, защото те са по-скоро ежедневна обувка. Твърде официалните рокли и поли, няма да стоят добре с кубинки и ще се наруши цялостната визия. Освен рокли, опитай да носиш любимите си кубинки с кожена пола. Можеш да ги съчетаеш само с бяла тениска и дълга жилетка, да добавиш няколко бижута, плетена шапка и ежедневната ти визия е готова. Съветваме те, да не забравяш да обуваш чорапогащник, защото без него тоалета ще стои незавършен.

Как да носим кубинки Съвети

Аутфит с камуфлажни панталони

Разбира се, че това е класически тоалет! Камуфлажа е подходящ по-смели и екстравагантни момичета, които искат да се забелязват от далеч. Тези панталони, станаха голям хит през последните две години, като най-честата комбинация, която можем да срещнем е именно с кубинки. Предлагаме ти, ако изпробваш тази визия да добавиш широко яке, което да разкопчаеш, шапка с козирка и верижка около джоба на панталоните. 

Дамски кубинки от естествена кожа

Когато избираш новите си кубинки, боти или ботуши за зимата, задължително трябва да обръщаш внимание на качеството и комфорта. Най-добре е да пробваш обувките преди да ги закупиш, да се поразходиш с тях и чак тогава да решиш дали са за теб, но най-важно е да избереш материала от който са изработени, така че да са ти максимално удобни и да ти бъдат от полза години наред. Разбира се, естествената кожа е най-добрият вариант, щом говорим за качество и издръжливост, освен това тя се предлага предимно в тъмната гама цветове, което ще те улеснява в избора на тоалет.

Как да носим кубинки Съвети

Модерни дамски кубинки

Кубинката е универсална обувка на лек квадратен ток. Обикновено се изработват от естествена или ЕКО кожа. Тази обувка е била популярна през 80-те години на миналия век, но след Кубинската революция, около 2000 година, отново излизат на пазара с нови модерни дизайни. Тази година модерните кубинки са тези с верижки около глезена, малките портмонета от външната част на обувката и класическите, изчистени черни кубинки. 

Как да носим кубинки Съвети

Ако, вече имаш идеи как да съчетаеш своите дрехи с кубинки, но все още не си си избрала модел, ела на сайта ни, за да избереш!