Как да носим обувки Оксфорд

Обувките Оксфорд са се появили още през 60-те години на миналия век, като са били намира за най-красивите и удобни ежедневни обувки по онова време. Разбира се, по-късно са се появили маратонките и хората са позабравили за тези обувки, но сега след толкова много години те отново са хитов модел. Самата обувка се отличава с ниската си и лека подметка, различните си дизайни и цветове и най-вече тънките си връзки и нисък ток. Елегантната им визия, дава възможност за съчетание с различни тоалети, без да те ограничава почти в нищо. И тъй като, тези обувки отново се завръщат на пазара с голяма сила, решихме да ти предложим няколко различни идеи за тоалети с които можеш да ги комбинираш. 

Обувки Оксфорд с тесен панталон

Разбира се, че това е вечната класика. Оксфорд с тесен панталон и прав ръб, елегантна риза, дълго сако и малка дамска чанта. Тази визия е подходящата както за ежедневна, така и за по-специални поводи или работни срещи. Гарантираме ти, че ще се чувстваш много удобно и ще изглеждаш стилно. Ако, искаш тоалета ти да не е толкова официален, може да смениш ризата с тениска и да обуеш по-дълги чорапи, които да се показват над обувките, за да разчупиш аутфита.

Съчетай с рокля

Тези обувки са леко капризни, когато трябва да се комбинират с рокля. Например с дълга, права рокля те ще се изгубят във визията и няма да се забелязват. Но, ако ги комбинираш с къса, плисирана рокля или пък с рокля тип „балон“, определено ще изглеждаш добре. Съветваме те, ако заложиш на този тоалет да не прекаляваш с бижутата, защото и без тях ще си достатъчно стилна и забележима. 

Оксфорд и костюм

Комбинацията между Оксфорд и костюм е изключително популярна и харесвана, особено сред бизнес дамите. Тя е строго официална, но пък изключително удобна. Визията е подходяща за работни срещи, късни вечери в ресторант или пък за някое бизнес пътуване. И, тъй като на нас в ARMADA тази визия много ни допада, решихме да ти дадем идея за следващият ти ежедневен аутфит с който сме сигурни, че много ще се харесаш. Съчетай някой спортно-елегантен костюм с обувки Оксфорд, но вместо риза сложи тениска, за аксесоар добави спортен часовник и чанта тип „тоте“.

А , от тук можеш да разгледаш нашите красиви модели на всички спортно-елегантни обувки.

Sale -40%
37

Dromedary BL
Обувки на платформа с велкро закопчаване

49.00лв.29.40лв.
Sale -40%
36
37

Dahana BL
Черни ежедневни обувки от еко кожа с цип

45.00лв.27.00лв.
Sale -30%
36
37
38

Dahana SI
Сребристи ежедневни обувки от еко кожа с цип

45.00лв.31.50лв.
Sale -30%
36
37
38

Kartana NW
Ежедневни обувки на платформа кафяв черен

45.00лв.31.50лв.
Sale -40%
36
37

Ophelia BL
Лачени черни обувки без връзки

55.00лв.33.00лв.
Sale -40%
37

Gobi BL
Ежедневни обувки с цветен акцент

45.00лв.27.00лв.