Бял панталон с какви обувки се съчетава Съвети

Бял панталон с какви обувки се съчетава

Сини обувки с бял панталон

Независимо от нюанса на синьото, в комбинация с бяло то винаги придава свежест и стил. За това те съветваме, когато носиш бял панталон да залагаш на сините обувки. С тези цветове ще създадеш една спортно-елегантна и красива визия, с която можеш да бъдеш сигурна, че ще спечелиш много погледи.

Бял панталон с какви обувки се съчетава Съвети
Бял панталон с какви обувки се съчетава Съвети

Бял панталон в комбинация с черни обувки

Класика! Бяло и черно винаги са си подхождали и това винаги ще остане най-добрият избор, когато става дума за тоалет. Можеш да съчетаваш кецове или обувки, боти или ботуши с бели дънки или клинове, няма значение ти пак ще изглеждаш стилно. Достатъчно е, че единият цвят допълва другият. Винаги е добре да добавиш и малко аксесоари, за да не стане тоалета ти пък твърде скучен.

Бял панталон и бели обувки

Тази изчистена, нежна  и много женствена комбинация е любима на много жени. И има защо. Бялото е символ на нежността, спокойствието и чистотата, за това когато комбинираш бели тоалети е добре да знаеш, че дрехите и обувките трябва да са изключително чисти, защото в противен случай ще се изгуби нежността на визията. Когато, носиш бели обувки и дрехи задължително добавяй и чанта, макар и тя да бъде малка, защото иначе ще изглеждаш малко нелепо. Ако, носиш този цвят в по-студените месеци, можеш да добавяш шал и ръкавици, за да разчупиш аутфита.

Бял панталон с какви обувки се съчетава Съвети

Кафяви обувки и бял панталон

Кафявото е цветът на топлината, бялото на нежността, какво по-хубаво от това визията ни да изразява нежност и топлина? Когато, комбинираш тези два цвята ти даваш заявка, че си спокойна в кожата си и се харесваш. Съветваме те да залагаш на този цвят в по-студените месеци, особено през есента. Ако, искаш да изглеждаш още по-уверена и стилна, към белите панталони добави и черен колан със сребърна катарама. Сложи малко аксесоари и добави лек грим. 

Бял панталон с какви обувки се съчетава Съвети

Животът ви става значително по-добър, когато носите дрехи, предизвикващи възхищение.“  Вивиан Уестууд