Какви обувки подхождат на тъмно синя рокля

Тъмно синята рокля трябва да присъства в гардероба на всяко едно момиче, тъй като тя е отличен избор за всякакви визии. Цвета се съчетава отлично с други цветове и не те ограничава в избора на чанта и обувки. Но, за да си още по-сигурна и уверена, когато сложиш любимата си синя рокля е хубаво да знаеш с кои цветове си пасва най-добре. За това ние от Armada ще ти дадем няколко предложения с които да направиш визията си неповторима.

Тъмно синя рокля с черни обувки

Разбира се, че черните обувки винаги ще са най-правилният и лесен избор към тоалета. В съчетание с тъмно синя рокля те ще ти придадат още по-женствена и елегантна визия. Предлагаме ти, да опиташ комбинация между официална синя рокля и черни високи токчета. Добави малка, вечерна чанта и сребърни аксесоари. Гарантираме ти, че ще събираш погледите около себе си и ще можеш да се радваш на много мъжко внимание.

Спортна визия с бели кецове

Белите кецове са ежедневна обувка, която си пасва с най-различни тоалети. Освен това сме сигурни, че всяка дама има поне един чифт бели кецове в гардероба си. Именно, за това ги включваме. Комбинацията с тъмно синя рокля е подходяща за ежедневието на дами, които искат да имат по-спортен аутфит. Към роклята добави кожено, черно яке, за да не бъде тоалета твърде скучен. Можеш да експериментираш с бижута и аксесоари, за да разчупиш визията.

Сини обувки на ток с тъмно синя рокля

Сините обувки са много по-специфични за комбиниране, от колкото белите или черните. При тях много трябва да внимаваш с избора на дрехи. Но, това не се отнася и до сините рокли. От години знаем, че комбинацията между еднакъв цвят дрехи и обувки е отличен и много лесен избор за тоалет, особено когато бързаме. Именно заради това те съветваме, когато бързаш и не си сигурна с кои обувки ти харесва повече визията да заложиш на сини обувки.

Една красива рокля може да те накара да си припомниш красотата на живота.“ – Рейчъл Рой

От тук можеш да разгледаш нашите нови предложения и да избереш модел, който да отговаря отлично на твоята визия!

36
37
39

Majesty
Черни чехли на платформа от естествена кожа

89.00лв. let icon
36

Majesty
Бежови чехли на платформа от естествена кожа

89.00лв. let icon
36
37
38
39

Majesty
Черни чехли на платформа от естествена кожа

89.00лв.
36
37
38
39

Majesty
Бели чехли на платформа от естествена кожа

89.00лв.
36
37

Majesty
Анатомични чехли на платформа от естествена кожа

89.00лв.
36
37
38
39
40

Majesty
Дамски бели чехли от естествена кожа

89.00лв.
35
36
37
39
41

Manaus
Летни ортопедични чехли със стелка от естествен велур

69.00лв.
35
36
37
38
39
40

Hanoi
Летни ортопедични чехли със стелка от естествен велур

69.00лв.