Как да съчетаем червени обувки Съвети

Как да съчетаем червени обувки

Всяка жена трябва да има поне един чифт червени обувки в гардероба си. Може би, се питаш защо. Защото, червеният цвят е наистина завладяващ, непредсказуем и много запомнящ се. А, коя жена не иска да остане в съзнанието на някой? За това, ние от ARMADA ще ти дадем няколко идеи, за това как може да съчетаваш червените си обувки, така че да получиш една наистина красива и нежна визия.

Червени обувки с бял тоалет

Определено бялото и червеното винаги са си отивали, като цветова комбинация, но щом опира до червени обувки, то тогава можем смело да кажем, че бялата рокля е най-подходящата дреха, когато искаме класически, но забележим тоалет. Освен, бялата рокля, чудесно решение са и белите, тесни дънки, съчетани с малко сребърни бижута и червена блуза. Не, прекалявайте с аксесоарите, обаче, защото червеният цвят е достатъчно искрящ.

Черна рокля с червени обувки

Ако някой смята, че черното и червеното не са най-добрата комбинация, то определено той няма вкус за модата. Черна рокля, съчетана с червени обувки на ток създава най-красивата и женствена визия. Към нея, може да добавиш малка червена чанта, тип „портмоне“ и задължително златни обеци. Сложи, лек и нежен парфюм и се наслади на погледите върху себе си.

Как да съчетаем червени обувки Съвети
Как да съчетаем червени обувки Съвети

Червени обувки и деним

Всяко момиче има поне два чифта дънки, които облича по-рядко, поради причината, че няма „подходящи обувки“. Е, сега ние ще ти кажем как да съчетаеш тези дънки, така че да изглеждаш красиво и да се чувстваш удобно. Ако, имаш червени обувки, независимо дали са на висок ток, платформа или пък са обикновени маратонки и се чудиш с какво да ги носиш, съчетай ги с дънки, цвят деним, сложи бяла тениска, черно сако или палто, добави малко аксесоари и за завършек на визията, добави и дамска чанта тип „шопър“. Гарантираме ти, че ще получиш една спортно-елегантна визия, в която да се чувстваш много комфортно.

Ако, вече имаш идеи как да съчетаеш червените си обувки, или пък искаш да се сдобиеш с нови такива, ела на ARMADA, за да избереш своя нов чифт!