Как се носят дамски мокасини Съвети

Как се носят дамски мокасини

Какво са всъщност мокасините?

Класическите мокасини са обувки изработени от естествени кожи изцяло, но са шити без подметка. Съвременните мокасини, обаче се делят на няколко вида, за които ние ще ти разкажем и ще ти дадем идеи с които да експериментираш в ежедневието си.

Дамски мокасини от естествена кожа

Всички знаем, че естествена кожа, придава повече стил и удобство, не запарва кожата и има по-висока издръжливост на износване. Мокасините от естествена кожа, са много приятни за носене, тъй като са изключително леки и гъвкави и няма да уморят краката ти, дори след часове. Можеш да ги съчетаваш с различни тоалети от гардероба си, тъй като те са подходящи предимно за ежедневно носене, през пролетта и лятото.

Как се носят дамски мокасини Съвети

Дамски мокасини на платформа

Дамските мокасини на платформа са много голям тренд тази година. Но, има защо. Само ги вижте. Стил, класа, естествени материи, висока подметка, идеални за дълги часове на крак, плюс, че се комбинират идеално и с по-елегантни дрехи. Какво повече й е нужно на една жена, освен обувки, които може да съчетава с половината си гардероб? Освен, че са красиви, тези обувки са и много здрави, което значи, че в близките години няма да се разделиш с тях, колкото и да ги носиш. Съвет от нас е да взимаш естествената кожа през лятото, а велур през пролетта или есента.

Как се носят дамски мокасини Съвети

Мокасини от естествен велур на платформа

Моделите от естествен велур и платформа са голям тренд в момента, тъй като велура е лесен са обработка и на него се правят различни ефектни дизайни. За разлика от кожата, обаче велура не бива да се съчетава с каквито и да е дрехи и материи. Дънките биха били чудесен избор, както и някой по-елегантен костюм, но в никакъв случай рокля, освен ако не е кадифе.

Как се носят дамски мокасини Съвети

Дамски мокасини с леопардов принт

Тези мокасини са най-предпочитаните сред дамите тази година. Леопардовият принт придава повече смелост и красота на визията и определено ще събереш всички погледи, когато си с тях. От своя страна велурените модели, които са изработени със силиконови топчета на подметката, я правят изключително мека и гъвкава, подходяща и за по-хлъзгави повърхности. Гъвкавостта е неописуема, което за краката ти ще бъде огромен подарък.

Как се носят дамски мокасини Съвети

Изчистени дамски мокасини

Класика остават чисто белите и черните мокасини. Кожени или велурени, без подметка. Цветовете са подходящи за носене с дънки или с изчистена рипсена рокля, малка дамска чанта и тоалетът ти е готов!

Как се носят дамски мокасини Съвети

„Средностатистическата жена се влюбва 7 пъти годишно – от които 6 пъти в обувки.“

Тук можеш да разгледаш нашите най-красиви и удобни модели. Свържи се с наш консултант, за да ти помогне в избора на мокасини.