google-site-verification=ziuEej0_xIhJuG43YeiMm78mkC1NRJa4NgX5fWH8_Jg

Как да изберем елегантни обувки

Всяка дама трябва да има поне един чифт по-елегантни обувки в гардероба си. За това ние от ARMADA сме ти приготвили няколко съвета за избор на по-официални  обувки.

Дамски елегантни обувки на нисък ток

Елегантните обувки трябва да присъстват в гардероба на всяка истинска дама. Щом опира до избор по-удобни обувки, обаче, то трябва да се спреш на ниските токчета.  Обувките на нисък ток са подходящи за дами със забързано ежедневие или пък за дълга официална вечеря. Ниският ток ще запази краката ти уверени за по-дълго време и няма да ги измори. Освен това, тези обувки, могат да се носят с не толкова официални тоалети, но пак ще запазят визията ти елегантна.

Дамски обувки на висок ток

Официални дамски обувки на тънък и висок ток

Елегантните обувки с висок ток се делят на няколко вида. Нека, разгледаме високите и тънки токчета. При избора на такъв тип токче, трябва да си много внимателна, защото може да се окаже, че моделът само ще ти пречи и няма да можеш да се възползваш от красотата и стила, която излъчва. За, това е добре, винаги да пробваш обувките преди да ги вземеш окончателно. Обуй обувките и се разходи с тях, виж дали няма да ти бъде твърде високо и неудобно, защото при една грешна стъпка може да се озовеш в неловка ситуация.

Елегантни обувки с ток и предна платформа

Ако, обичаш високите обувки, но не си се научила още да ходиш добре на тях, то моделите с предна платформа ще са чудесен избор са теб. Платформата отпред ще ти придаде повече увереност, тъй като ще предпази краката от бързо изморяване и от евентуално усукване. Също така, платформата ще издължи тялото ти още повече и ще го държи по изправено.

Спортно-елегантни дамски обувки

Спортното-елегантно облекло навлезе преди няколко години и стана част от ежедневието на всяка дама. Но, разбира се и спортно-елегантните обувки станаха част от облеклото на всяка дама. Ние от Армада сме ти приготвили, няколко идеи за такъв тип обувки, с които можеш да се сдобиеш.

Дамски мокасини

Мокасините са доста нашумели през последните месеци, тъй като те са най-подходящи за такъв тип визия и се харесват от много потребители. В зависимост от качеството и материите от които са изработени те могат да бъдат и много скъпи обувки. Но, въпреки това са доста издръжливи обувки, подходящи не само за топлите месеци и пасват идеално дори на дънки и тениска.

Кожени спортно-елегантни обувки

Естествената кожа винаги е придавала повече стил и нежност на обувките. За това, едни спортно-елегантни кожени обувки в гардероба, никога няма да ти бъдат излишни. Такъв тип обувки са изключително подходящи както за работна, офис среда, така и за парти с приятели. Няма да изморят краката ти, защото не са строго официална обувка и няма да се налага да стоиш в тесни рокли и костюми, тъй като тези обувки, могат да се носят с по-кежуал тоалети или пък с един красив ежедневен комплект. А, ако добавиш и една малко по-официална чанта, сме сигурни, че ще събереш всички погледи.

„Ако косата ви е направена добре и носите правилните обувки, можете да постигнете всичко.“ – Айрис Апфел

Ако, се чудиш какви обувки най-много биха ти подхождали, можеш да разгледаш новите ни модели и да се свържеш с наш консултант, за да ти помогне в избора. Освен това, ние ти предлагаме преглед и тест на пратката, така, че да можеш да прецениш дали обувките са за теб, преди да си ги платила!

36
37
38
39
40

Ophthalmology
Професионално бяло работно сабо с каишка

95.00лв. let icon
36
37
38
39
40

Medical Melody
Професионално бяло работно сабо с каишка

95.00лв. let icon
35
36
37
38
39
40
41

Hootie
Дамско анатомично работно сабо на платформа

69.00лв.
35
37
41

Whisker Magic
Дамско анатомично работно сабо на платформа

69.00лв.
35
36
37
38
39
40
41

Lucky Lady
Дамско анатомично работно сабо на платформа

69.00лв.
37
39

Flutter
Дамско анатомично работно сабо на платформа

69.00лв.
35
36
37
38
39
40
41

Breeze
Дамско анатомично работно сабо на платформа

69.00лв.
35
36
37
38
39
40

Espresso
Дамско анатомично работно сабо на платформа

69.00лв.