подарък за лекар

Подходящ подарък за лекар

Как да избера подарък за доктор

Предполагаме, че поне веднъж ти се е искало да поднесеш в знак на благодарност подарък за лекар или пък за медицинския екип погрижил се за теб, на акушерката, която е изродила детето ти или това на твой близък, на зъболекаря ти, който е оправил всичките ти кариеси и поддържа зъбите ти или пък на медицинската сестра, която се е погрижила за теб по време на престоя ти в болничното заведение. Именно, затова ние от ARMADA сме тук, за да ти дадем няколко съвета и идеи за оригинални и символични подаръци, които да разтопят сърцата на медицинските лица. Може би, обикновено подаряваш цветя, бонбони или пък скъпа марка алкохол, но дали ти е хрумвало, че може да направиш подарък, който едновременно да докосне душата на доктора и заедно с това да му бъде от полза? Не ти се вярва? Тогава виж тези ортопедични чехли за лекари!

Знаеш ли, че докторите прекарват между 6 и 12 часа на крак по време на своята смяна? Ето защо всеки от тях се нуждае от наистина удобно работно сабо. Гарантираме ти, че ако избереш чифт от ортопедичните ни чехли като подарък за лекар, то със сигурност ще го усмихнеш широко. Знаем го, защото вече над 750 лекари в България се радват на комфорта им!

Подходящ подарък за лекар

Символичен подарък за акушер-гинеколог

Акo скоро те очаква нова радост в семейството и искаш да се отблагодариш на жената, която ще даде живот на твоето дете, то трябва да разгледаш нашите предложения и идеи. Предполагаме, че знаеш по колко много часове тези дами, стоят на крак, колко нощи не спят, за да бъдат плътно до нас, когато имаме нужда. Именно, за това смятаме, че най-подходящият подарък би бил удобни, тематични, ортопедични чехли, или пък медицински маратонки с интересен дизайн. Подари удобство и комфорт, подари нещо лично, което да дарява акушерките с усмивки всеки ден!

Подарък за фармацевти и медицински сестри

Имаш близък човек, който работи в сферата на фармацевтиката? Искаш да го зарадваш с нещо ново, различно? Ние от ARMADA можем да ти помогнем! Какво ще кажеш за чифт ортопедични чехли с интересен дизайн или пък работни маратонки с фармацевтичен принт? Звучи страхотно нали?

Що се отнася до сестрите в болничните заведения, бихме препоръчали както медицинските чехли с опора за ходилото и свода, така и нашето анатомично сабо, отново е изработено с уникален печат, отговарящ на същността на човека, който го носи. Всички знаем, че медицинските сестри са постоянно в движение и рядко имат време за почивка, за това на тях им е необходимо нещо леко, което няма да уморява краката им и няма да ги запарва. Нещо, което да омекотява стъпването и да облекчи тежината в краката. Разгледай медицинското сабо на ARMADA. Вярваме, че с такъв подарък ще бъдеш полезен и оригинален! Ако се колебаеш и не си сигурен в предпочитанията на човека, който искаш да зарадваш, то винаги можеш да избереш бяло сабо.

Подходящ подарък за лекар
подарък за лекар

Ортопедични чехли за фармацевти

Ортопедични чехли за медицински сестри

Какво да подарим на зъболекар?

Зъболекарите са хора, които работят с изключителна прецизност и внимание, тъй като работата им го изисква. Те дават всичко от себе си за нашите красиви усмивки, а ние можем да им се отблагодарим с един малък, но много стойностен подарък. Не е нужно да има повод, за да направиш подарък, необходимо е само да знаеш размера обувки, който зъболекаря ти носи! Да, точно така. Чифт ортопедични чехли за зъболекари, с надпис “Dentist” или пък дизайн със зъбчета и инструменти е най-удобният и интересен подарък, който можеш да поднесеш на твоя дентален лекар. Развихрихме ли въображението ти? Ако все още не, то разгледай селекцията по-долу.

Друга интересна възможност за теб е колекцията ни от тематични маратонки за работа.Осигуряват комфорт и отлична подвижност на ходилото, почистват се лесно и са тооолкова забавни…

Оригинален подарък за ветеринарен лекар

Искаш да изкажеш благодарности на ветеринарния лекар, който се грижи за домашният ти любимец, или пък искаш да подариш нещо символично на някой твой близък, бъдещ ветеринар? Имаме чудесно предложение за теб. Подари много усмивки, удобство и комфорт по време на работа, както и много позитивни емоции. Предлагаме ти, нещо различно, за което малко хора биха се досетили. Какво мислиш, за чифт анатомично сабо, ортопедични чехли или пък медицински маратонки, за по-студените дни в годината. И разбира се, не каквито и да е работни обувки, а такива с интересен и тематичен принт на животни. Звучи чудесно, нали? Избери чехли с кучета или чехли с котки, опаковай ги с красива хартия и зарадвай лекар, който го заслужава!

“Ако на болния след разговор с лекаря не му е станало по-добре, то това не е лекар.”

Ако държиш на личния си лекар, или пък искаш просто да зарадваш зъболекаря си, аптекаря, който все ти помага и те съветва, какво да вземеш, когато вкъщи има някой болен или пък просто искаш да си подариш нещо с което да ти бъде удобно да работа, то веднага трябва да погледнеш нашите предложения! Обади ни се, за да ти помогнем с избора и да те посъветваме за размера. Освен тематичните медицински принтове, в ARMADA ще откриеш още работни чехли за кухня с невероятно сладки картинки, подходящ подарък за учителка в детска градина както и чехли с неангажиращи шарки.

Не забравяй да разгледаш и анаомичното сабо с лека платформа и въздушна камера, което също е оригинален подарък за лекар, медицинска сестра или ветеринар.

Отзиви от клеинти

ортопедични чехли ARMADA

Уникални са!!! Адски удобно и няма човек, който да не ги забележи и да хареса :)))

Мария Димитрова / 25.07.2022г.
Ортопедични чехли ARMADA

Много красиво сабо, качествена изработка. Изключително удобни, най- удобният чифт, който някога съм притежавала. Нося ги постоянно.

Мирослава И. / 01.07.2022г.
Ортопедични чехли ARMADA

Удобни, практични и забавни ♥️

Марина Крачунова

Виж всички отзиви за онлайн магазин за обувки ARMADA в CusRev.com – 100% проверени и реални ревюта от клиенти закупили продукт.