Обувки онлайн от Armada

Обувки онлайн от Armada

История и мисия

В ARMADA залагаме внимателно подбрана колекция от спортни и ежедневни сандали и чехли, сандали на ток и платформа, елегантни обувки с ток, стилето, ежедневни обувки, спортни обувки на платформа, кецове и маратонки, ежедневни боти и ботуши, боти и ботуши на ток и платформа. Характерни за нас са натуралните гами от цветове и сложните дизайни на обувките. Залагаме на материали, като еко кожа и еко велур. За тези, които предпочитат естествените материали, също сме подготвили секция от качествени дамски обувки от естествена кожа. Колекциите ни от дамски чанти включват както, ежедневни и елегантни модели, така и раници и клъчове.

Обувки онлайн от Armada

Дамски боти и ботуши

Всички боти и ботуши от ARMADA са изработени с висококачествени материали и с много внимание към детайла. Обувките ни се произвеждат изцяло на ръка от истински професионалисти, а самите моделите се правят от дизайнери с усет към модата. В ARMADA ще откриеш зимни боти и ботуши, както от еко кожа и еко велур, така и от естествена кожа и велур. Също така, ще намериш модели на ток, на платформа или просто с ниска подметка. А, сега ще ти дадем съвет от нас. За да ти бъде лесно обуването и събуването, през зимата, си вземи боти или ботуши със страничен цип.

 

Обувки онлайн от Armada

Кецове, сникърси и маратонки от ARMADA

Всяка жена, трябва да има поне по един чифт сникърси или кецове в гардероба си, именно за това ние от ARMADA предлагаме маратонки от различни ценови диапазон. Защото, знаем, че ако в ежедневието ти не носиш такъв тип обувки, а просто ги слагаш, когато отиваш до магазина или пък, когато извеждаш кучето на разходка, то тогава не са ти нужни скъпи обувки. Нашите модели, обаче винаги са били в крачка с модата, точно за това клиентите ни много ни обичат. Винаги имаме нещо ново, нещо свежо и много популярно. 

Обувки онлайн от Armada

Мокасини и обувки от естествена кожа

Мокасините, които ARMADA ще ти предложи са красиви, удобни и на достъпни цени. Предлагаме варианти на ток, платформа или с ниска подметка, за да може всяка дама да избере модел, който ще пасне най-добре на крака й. Материалите, с които нашите производители работят са здрави и устойчиви, а самата изработка се извършва изцяло на ръка. Щом става дума за естествените материали, то веднага можем да гарантираме качество. При нас може да намериш различни цветове  от един модел, както и разнообразие от дизайни. Освен това, се стараем да правим реални снимки, така че при получаване пратката си, да видиш същият продукт, както от снимките в сайта.

Обувки онлайн от Armada
Обувки онлайн от Armada

Чехли и джапанки

Нашите чехли и джапанки са изработени изцяло на ръка от истински професионалисти, които работят с много внимание към детайла и удобството. При нас ще намериш чехли, както от естествена кожа, така и от еко кожа.Тъй като, знаем, че всяка дама иска да има нови и красиви чехли за лятото, се стараем всеки сезон да предлагаме модерни и нашумели модели. Нашите чехли са подходящи както за плажа, така и за разходки на вън, тъй като нашите дизайнери винаги се стараят, да не те ограничават в избора на тоалет.

Сандали и обувки на ток от Armada

Избора на сандали или обувки на ток при нас е огромен. Имаме разнообразие от цветове, дизайни и цени, за да може всяка дама да избере най-подходящия вариант за себе си. Сандалите ни от естествена кожа, разбира се винаги са били предпочитани, тъй като здравината и удобството, които предлага материала, няма с какво да се сравни. Обувките ни на ток, са любими на нашите клиентки, тъй като всеки следващ модел е по-красив от предишния. За нас е важно ти да се чувстваш красива, но и да стъпваш уверено, за това имаме обувки с различни височини на тока или платформата. А, ако не си сигурна в размера, свържи се с наш консултант и  той ще ти помогне.

Обувки онлайн от Armada

” Пепеляшка е доказателство за това, че новият чифт обувки може да промени изцяло живота.”

Ако, сега ти се е приискало да си купиш нов чифт обувки, може да разгледаш сайта ни или да се свържеш с наш сътрудник, който да ти помогне в избора.