5 идеи за по-лесно подреждане на обувки

Знаем, колко трудно е да поддържаш обувките си подредени, особено когато имаш много чифтове или пък имаш голямо семейство и всеки има по няколко чифта за всеки сезон. Именно, за това ние от ARMADA решихме да ти дадем няколко предложения за това как да се справиш с този проблем. Със сигурност искаш да запазиш обувките си чисти и нови за по-дълго време, а това до голяма степен зависи от тяхното съхранение.

Подреждане в кутии от обувки

Ако, искаш да подредиш всичките си обувки в шкаф, но те да не се виждат и да не разхвърляни, можеш да ги сложиш в кутии от обувки. Ако, имаш по-малки и гъвкави обувки, можеш да слагаш по два чифта в кутия. Така шкафът ти с обувки ще изглежда много по-подреден и чист. Също така, ти препоръчваме да надписваш кутиите, за да знаеш къде какво има, когато се наложи да търсиш определен чифт.

Съхраняване на обувки в пластмасови кутии

Ако, имаш пластмасови кутии с капаци в по-големи размери можеш да ги използваш, за да наредиш обувките, които най-рядко обуваш. Ако, кутиите са по високи, сложи в тях боти и ботуши, за да стоят по свободно и да не се прегъват. Този вариант е полезен, тъй като така можеш да виждаш какво има в кутиите, без да се налага да изпадаш в дълго търсене.

Вертикален шкаф за обувки

Можеш да подредиш обувките си, които носиш най-често в шкаф за обувки с вертикално поставяне. Този метод е добре познат, като той е подходящ за  обувки, които носиш по-често тъй като тези шкафове събират около 24 чифта. Можеш да подредиш всичките си кецове, маратонки и всякакви ниски обувки без проблем. Взимането ще бъде лесно и ще можеш добре да виждаш всеки модел.

Метални кошници за обувки

Металните кошници за съхранение са отличен избор, когато искаш обувките ти да не са затворени. Можеш да ги наредиш в дрешник с отворен шкаф, така че винаги да виждаш всичките си чифтове и лесно да избираш с кой да излезеш. Освен това, така обувките ти ще се проветряват. Кошниците са практични за всякакви обувки като, маратонки и обувки на ток или ботуши.

Текстилен гардероб

Този гардероб е чудесен избор, ако искаш обувките ти винаги да ти бъдат под ръка. Всеки чифт ще бъде отделно от друг и ще можеш да ги вадиш бързо и лесно. Плюса при този гардероб е че ще можеш винаги да виждаш обувките си и да избираш по-бързо с кои от тях да излезеш. Също така е лесен за почистване, тъй като трябва да само да го изпереш!

Със сигурност след такова подреждане, ще си изхвърлила някой друг чифт стари обувки, за това ако искаш да запълниш празните места в шкафа, разгледай и си избери нови модели от нашата нова колекция!

36
37
39

Majesty
Черни чехли на платформа от естествена кожа

89.00лв. let icon
36

Majesty
Бежови чехли на платформа от естествена кожа

89.00лв. let icon
36
37
38
39

Majesty
Черни чехли на платформа от естествена кожа

89.00лв.
36
37
38
39

Majesty
Бели чехли на платформа от естествена кожа

89.00лв.
36
37

Majesty
Анатомични чехли на платформа от естествена кожа

89.00лв.
36
37
38
39
40

Majesty
Дамски бели чехли от естествена кожа

89.00лв.
35
36
37
39
41

Manaus
Летни ортопедични чехли със стелка от естествен велур

69.00лв.
35
36
37
38
39
40

Hanoi
Летни ортопедични чехли със стелка от естествен велур

69.00лв.