5 идеи за по-лесно подреждане на обувки Съвети

5 идеи за по-лесно подреждане на обувки

Знаем, колко трудно е да поддържаш обувките си подредени, особено когато имаш много чифтове или пък имаш голямо семейство и всеки има по няколко чифта за всеки сезон. Именно, за това ние от ARMADA решихме да ти дадем няколко предложения за това как да се справиш с този проблем. Със сигурност искаш да запазиш обувките си чисти и нови за по-дълго време, а това до голяма степен зависи от тяхното съхранение.

Подреждане в кутии от обувки

Ако, искаш да подредиш всичките си обувки в шкаф, но те да не се виждат и да не разхвърляни, можеш да ги сложиш в кутии от обувки. Ако, имаш по-малки и гъвкави обувки, можеш да слагаш по два чифта в кутия. Така шкафът ти с обувки ще изглежда много по-подреден и чист. Също така, ти препоръчваме да надписваш кутиите, за да знаеш къде какво има, когато се наложи да търсиш определен чифт.

5 идеи за по-лесно подреждане на обувки Съвети

Съхраняване на обувки в пластмасови кутии

Ако, имаш пластмасови кутии с капаци в по-големи размери можеш да ги използваш, за да наредиш обувките, които най-рядко обуваш. Ако, кутиите са по високи, сложи в тях боти и ботуши, за да стоят по свободно и да не се прегъват. Този вариант е полезен, тъй като така можеш да виждаш какво има в кутиите, без да се налага да изпадаш в дълго търсене.

5 идеи за по-лесно подреждане на обувки Съвети

Вертикален шкаф за обувки

Можеш да подредиш обувките си, които носиш най-често в шкаф за обувки с вертикално поставяне. Този метод е добре познат, като той е подходящ за  обувки, които носиш по-често тъй като тези шкафове събират около 24 чифта. Можеш да подредиш всичките си кецове, маратонки и всякакви ниски обувки без проблем. Взимането ще бъде лесно и ще можеш добре да виждаш всеки модел.

5 идеи за по-лесно подреждане на обувки Съвети

Метални кошници за обувки

Металните кошници за съхранение са отличен избор, когато искаш обувките ти да не са затворени. Можеш да ги наредиш в дрешник с отворен шкаф, така че винаги да виждаш всичките си чифтове и лесно да избираш с кой да излезеш. Освен това, така обувките ти ще се проветряват. Кошниците са практични за всякакви обувки като, маратонки и обувки на ток или ботуши.

5 идеи за по-лесно подреждане на обувки Съвети

Текстилен гардероб

Този гардероб е чудесен избор, ако искаш обувките ти винаги да ти бъдат под ръка. Всеки чифт ще бъде отделно от друг и ще можеш да ги вадиш бързо и лесно. Плюса при този гардероб е че ще можеш винаги да виждаш обувките си и да избираш по-бързо с кои от тях да излезеш. Също така е лесен за почистване, тъй като трябва да само да го изпереш!

5 идеи за по-лесно подреждане на обувки Съвети

Със сигурност след такова подреждане, ще си изхвърлила някой друг чифт стари обувки, за това ако искаш да запълниш празните места в шкафа, разгледай и си избери нови модели от нашата нова колекция!