Ортопедични чехли

Ортопедични чехли от ARMADA – удобство в над 100 модела

Ортопедични чехли без еквивалент!

Наблюдаваме с възхищение колекцията ни от ортопедични чехли и сами не можем да повярваме как е възможно толкова много красота и удобство да се съберат на едно място… Точно така и клиентите на ARMADA описват чувството да притежават чифт от тези толкова прекрасни ортопедични обувки. 

Лесно е да откриеш обувка, която да те впечатли визуално или да пробваш чифт, който да ти пасне добре. Но колко често ти се случва да попаднеш на нещо, което съчетава в себе си не само неописуем комфорт, но и невероятен дизайн? Водени точно от мисълта за нещо необикновено, създадохме колекция от мъжки и дамски ортопедични чехли в огромна гама от цветове и размери без конкуренция и еквивален в България, и то на съвсем достъпна цена. В онлайн магазин ARMADA ще откриеш както медицински чехли, така и закачливи чехли с панди или сладки котенца и то в размери от 35 чак до 49. 

35
36
37
38
39
40
41

Brasilia
Летни ортопедични чехли със стелка от естествен велур

69.00лв.
36
37
38
39
40

Irish
Анатомични чехли от естествена кожа за зъболекари

89.00лв. let icon
35
36
37
38
39
40
41
42

Pharmacist
Ортопедични чехли със стелка от естествена кожа

75.00лв.
41
42

Preschool
Ортопедично сабо със стелка от естествена кожа за детски градини и центрове

69.00лв.
40
41
42

Heartbeat
Ортопедично сабо със стелка от естествена кожа за медицински сестри

69.00лв.
36
37
38
39
40

Pink Nurse
Анатомични медицински чехли на платформа от естествена кожа

89.00лв.
36

Majesty
Сребристи чехли на платформа от естествена кожа

89.00лв. let icon
40
41

Eagle
Мъжки ортопедични чехли със стелка от естествена кожа

69.00лв.

Защо чехлите на ARMADA са толкова добри?

Вероятно на пазара можеш да откриеш множество и различни видове ортопедични чехли, но питаш ли се каква е разликата между тях, защо да избереш едните, а не другите? 

И ако смяташ, че нашите чехли се различават от масовите единствено заради техния необичаен и весел принт, то това съвсем не е така. Днес ще ти издадем някои много важни тайни директно от „кухнята“, кито тотално ще преобърнат представата ти за качество и необходимост. 

На първо място, може би, се досещаш, че тези чехли са необходими основно на хора които или дълго стоят на крак, или имат прблемни ходила. Затова е важно те да бъдат много леки, с правилна извивка на подметката и от качествени материали. Ето защо майсторите ни изработват чехлите прецизно и изцяло на ръка, от висококачествени материали и гарантиайки че: 

  • няма да ги усещаш на краката си 
  • ще поддържат правилната форма на ходилото 
  • няма да се деформират дори след години 
  • няма да запаряват дори след часове

Материалите

Знаеш ли, че масовото и некотролирано производство е вредно за теб и околната среда? Проверяваш ли какво купуваш и респективно носиш? Следиш ли за качеството на стоките, които имат директен допир с кожата ти?

Избирайки ортопедични чехли от ARMADA, ти купуваш сертифициран продукт изработен без:

  • Тежки и вредни химикали 
  • Бои съдържащи разтворители 

Вдъхновение без граници

Освен задължителните в колекцията ни медицински чехли за доктори и забълекари, ще забележиш и присъствието на накои честоповтарящи се и много характерни елементи и цветове. Това е така, защото дизайнерите ни черпят вдъхновението си от теб и заобикалящия ни свят. Ето и някои от тайните музи зад дизайните: 

 Може би нашите сънища са начинът, по който Бог ни предава това, което ще преживеем в следващия си живот (ако има такъв). Никога не спирай да мечтаеш!

Най-лесният начин да направиш някого щастлив е ти да бъдеш щастлив. Просто трябва да се усмихнеш и това е напълно достатъчно да заразиш света! 

Гръцки мит гласи, че совата казвала на Атина всичко, което вижда и чува през нощта. Може би, всички имаме нужда от едина сова в живота си.  

Потопи се в приказен свят!

Виж всички  над 100 модела невероятни ортопедични чехли ТУК